Skoči na vsebino

D_g1n1

Člani
  • Sporočil

    2
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika D_g1n1

  1. Glede regeneracije se nisem zasledil da bi jo sam delal (avto je uvozen iz nemcije in ga imam 2 leti) in ko se je lucka prizgala sem priklopil na racunalnik in prisilno zagnal regeneracijo. Nisem pa dal nobenih dodatnih cistil za dpf filter. Egr in kolektor sta definitivno za pregledat in po moznosti tudi za ocistit skupaj z dpf-om. Pri pregledu olja je pa vedno pri oznaki max in to ko je avto mrzel. Kot sem videl je samo napako z dpf-om pokazalo.
  2. Pozdravljeni.. Sem nov na forumu in prav tako sem ponosni lastnik Mazde6. Zal se tudi sam srecujem s podobno tezavo kot TiEn in sicer da avto ne vlece vec ko pride do 140kmh in to takrat ko spustim plin in ga nato se enkrat stisnem (ko cuknem na avtocesti). Ko sem postal bolj pozoren na to sem dojel da to naredi na 2500 obratih to v vsaki prestavi ko ga pritiskam (ne vedno ampak vsak dan sigurno). V 6 pestavi je to tocno pri 140kmh. Nekaj minut traja da pride do 150kmh potem ga pa spet odpre in gre avto brez problema lahko do konca. Tezava nastane torej pri 2500obratih. Mislim da se takrat odpre loputa za veliko turbino. Naj poudarim da ima avto zamenjani obe turbini in stikalo. Avto je 2013 letnik in ima prevozenih 130000km. Je 2.2 175konjski Aut. Letos je bil avto temeljito pregledan (turbina z loputo) in ni bilo nobene napake ampak sam menim da se morda ta loputa ne odziva pravilno.. Ker od 2500 obratov in naprej se obnasa kot da je SDI heh. Prisilno regeneracijo sem naredil 2 tedna nazaj ko mi je pos etilo dpf lucko. Prosim za kakrsen koli nasvet oz napotek do Mazda mojstra. Najblizji pooblasneni servis imam v Britofu pri Kranju (ima kdo izkusnje, so dobri?) Lep pozdrav, David
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.