Skoči na vsebino

Dinare

Člani
  • Sporočil

    6
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika Dinare

  1. Eno vprasanje... je ze kdo menjal vakum pumpo pa koliko ga je vse kostalo? Lp
  2. Sem ze tud mel okol 4 porabo na to mazdo 6 2.2 se tesk navadim ker je poraba 2x vecja od fordove😅
  3. Doma mamo tudi 1.5 focusa 2016 letnik, nikol ga ne bi zamenjal. Tako zanesljiv, niti ene tezave, pije tam 5litrov. To kar se pise po netu je mal odvisno od (ne)srece in vzdrzevanja. Redno na 10k smo menjali olje in zdej ma 280k prevozenih brez ene tezave. drugace st-ji pa so tudi vredu ce se res res redno vzdrzujejo.
  4. Klavzula videno-kupljeno velja za vse pogodbe. Ce te ne seznani z napakami, a ve za njih, je odgovoren in po tem se lahk pritozis. S tem da on to trdo zanika, bom vido kaj bo izpis pokazo. Super, hvala za nasvet, bom to zrihtal. Updejtam kak bo slo hvala vsem, carji ste!
  5. Ne, Mb. Jap. Kontaktiral sem ga takoj ampak on nic ne ve, kak ga lahk js obtozujem za nekaj kar ni res. Pa se 9 let stare gume je dal gor, avto nenormalno trese pri 130kmh... samo iscem trenutno dokaz za sodisce, da dokazem da je vedel za napako. Se komu sanja kak bi lahk priso do nekega dokaza/izpisa iz racunalnika avta kdaj je pokazalo napake?
  6. Zdravo, tema je že odprta pa ne bom odpiral nove... uglavnem Mazda 6 2.2 dizel, 2013 letnik... kupil avto, prve 2 uri voznje mi pokaze napako vehicle system inspection required - rdeči trikotnik, lastnik trdi ne on tega ni videl, to se mi je naredlo v roku te ene ure blablabla, avta noče nazaj. peljem mehaniku, napake so prevroče olje, injektorji in vakum pumpa. uglavnem, reko je da ne ve o čem se gre in da pripeljem če se še 1x pokaže in po 1.5h voznje se spet prizge. poklicem servis in mi povejo da najverjetneje gre za tesnilo glave motorja. ma kdo izkušnje s tem? ko pospešujem ima vonj po antifrizu/tekočini za brisalce v kabini. zanima me, komu peljat na točno diagnostiko in če gre za to tesnilo glave motorja, kdo dela te menjave? za servise vem ampak so dragi... lp
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.