Skoči na vsebino

Manuel

Člani
  • Sporočil

    4
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Nedavni obiski profila

Blok nedavnih obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

Dosežki uporabnika Manuel

Novinec

Novinec (1/14)

  • Predano Rare
  • Prvi teden je končan
  • Prvi prispevek Rare
  • Začetnik pogovora Rare

Nedavne značke

0

Ugled

  1. Petrol - Sv. Jurij (občina Rogašovci, Prekmurje)
  2. Saj to je bil problem, da je avto cukal in se ni premaknil nikamor. Sedaj je vse normalno, ampak se lučka prižiga. Ok, se pravi bi lahko bila tudi sonda.... thx Kdo je Pelko?
  3. Pozdrav, Imam mazdo 3 - 2015 - bencinar, skyactive, 1.5 Na kratko samo ... vozim mazde od 2003, pa sem imel že skoraj se ... MX5, RX8, 6ka dizel 2010, 6ka dizel 2.2 (še imam) in 3ka bencinar (ženin). Nikoli nekih težav razen pri mx-5 z menjalnikom, ampak tudi to se je dalo popravit. Na lokalnem Petrolu smo tankali 95, kot vedno, naredili 300km, nakar se je prižgala lučka za motor. Servisiram na pooblaščenem servisu v Avstriji že od 2010 (vse mazde). Bencinska pumpa je šla, so zamenjali, strošek pumpe 1000, zamenjava etc. še 1000 zraven (ker so tudi rezevar očistili). Majster pravi, da to ne crkuje in, da so imeli samo eno na zalogi, da sem imel srečo, da so sploh imeli... Krivo naj bi bilo manjkakovostno gorivo. Prej smo tankali v Avstriji, ker je bilo ceneje. Itak, sem dal na Petrol na oddelek za pritožbe, oni imajo zavarovano pri Triglavu, seveda zavrnjeno, ker nimamo dokazov. Bencin sicer hranim, ker res ne "diši" po bencinu , ampak nekaj drugo. Btw. ker imam motor in sem isti vikend tankal motor, mi je tudi motor "cukal" .... Analiza bencina stane cca. 500eur. Problem je, da tudi takrat ne bodo priznali, saj nimaš dokaza, da je bencin res od njih. Pustimo to. Zajebava pa še katalizator, ki se je od tega "sranja" od bencina zamašil. Sem dolil sicer čistilec katalizatorja in se lučka za motor prižge komaj čez cca. 50 km. Prej se je prižgala že čez par minut vožnje. Kako vem, da je kat? Majster je šel s kamero not in pogledal ... satje ima črne lise. Prilagam slike. Vprašanje je ... ker se res ne spoznam na to... ali je možno katalizator sčistiti s temi "čistilci", ki jih dolivaš ali je možno ščistiti samo tako, da ga fizično odstraniš in daš nekomu, ki se stem ukvarja? Ker novi kat stane cca. 1000 brez dela Hvala. za odgovore.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.