Skoči na vsebino

Anita

Člani
  • Sporočil

    9
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Zadnja sporočila napisano od Anita

  1. pred 2 urama je NevLado napisal:

    Lej, verjamemo, brez skrbi. Ampak rad bi razumel ta princip, da nek servis obtožiš za nategune, na podlagi enega TELEFONSKEGA PREDRAČUNA za zamenjavo motorčka. :lol:

     

    Govorila sem z gospodom Majesom iz Interclassa, danes me je poklical, ker ga včeraj ni bilo. Zelo prijazen gospod, rekel tako kot sem rekla; motorček 80eur, delo ena ura 100. Pravi, da se mi bolj splača koristiti kasko, saj ni odbitne franšize za stekla itd, bolje zamenjati celo ogledalo. Evo to je celotna zgodba. Naročena sem v Torek, da pogledajo. Vseeno pa pokličem jutri še v Celje.. 

    • Všeč 3
  2. pred 4 urami je Bini napisal:

    Tako kot sem napisal,šel bi na Selmar,dal porihtat in na podlagi računa bi jim šel povedat svoje itd. Čist enostavno in ne kar tako na pamet,da ne bo nesporazuma,ker drugače nimam nič proti Interklasu,celo priporočal sem ga nekaterim tukaj napram BTC servisu👍Pred leti sem bil tam in imel res dobro izkušnjo a v nekaj letih se lahko marsikaj spremeni,tudi tam....😉👍

    Hvala za info, pokličem jutri na Selmar v Celje. 

    Sem pa pred dvemi leti tudi sama imela slabo izkušnjo z Mazda servisom v Btc; naredili so mi redni servis, vprašala sem jih če je potrebno menjati zavorne ploščice, ker mi malo "ruži", ziher je ziher. Pregledali vozilo; vse "bp", avto je kot iz škatlice, gospa. Naslednji dan grem zamenjat gume h mehaniku od kolegice, me tip pokliče in vpraša, če se mislim še kar s takimi ploščicami vozit. Bile so dobesedno požrte. Takrat sem se odločila, da ne bom več hodila v pooblaščen servis, čeprav je bil avto še v garanciji. Ker dvomim, da so mi ga sploh pogledali... Ampak ok.

    • Všeč 6
    • Zmeden 1
  3. dne 11. 3. 2023 ob 9:36 je Liuch napisal:

    Najprej, dobrodošla med nami. Kot so ti že napisali, se menja samo motorček. Skupaj z delom na pooblaščencu pride cca. 80eur. 

    Sam sem probal tudi WD silikonski in ja začasno pomaga. Sem moral po cca. 3 mesecih ponovit nato pa vedno pogosteje. Se mi ni več dalo ubadat s tem in šel na servis. 

    Danes sem izvedela (na Interclassu), da se res da samo motorček zamenjati, vendar mi je gospod Majes razložil, da pride okoli 180eur z menjavo vred. 80 motorček, plus 100 delo. Al pa zato, ker sem ženska..

    • Všeč 2
    • Haha 2
    • Začuden 2
    • Zmeden 1
    • Žalosten 1
  4.  

     

    pred 4 urami je vzupan3 napisal:

    Poizkusi najprej tole:

    https://youtu.be/joGFFazQt2w

     

    Meni je delovalo.

     

    Hvala za nasvet, nič ni pomagalo. Sem poskusila že zadnjič.. Verjetno je kakšen zobnik polomljen ali kaj.. Spraševala sem tudi pri Pelkotu, pravi "komplet ogledalo za zamenjat, samo motorčka se ne da dobit. Poglejte na e-bayu". Tako da zdaj res ne vem kaj narediti. Mogoče da poskusim s kaskom, če bi šlo skozi. "Me je en ruknil v ogledalo na parkingu". No, saj me večkrat tudi so. 

    pred 3 urami je Janez007 napisal:

    Anita pozdravljena, a je Mazda rdeča? 😃

     

    giphy (1).gif

    Ne, kar črna. Do zdaj imela samo črne avte. Tako naneslo...

    pred 3 urami je Alex napisal:

    Čisto preprosto. Če si vešča-spretna lahko narediš to sama. Nabavi wd40(ali pa ga imaš že kje v kleti). Ogledalo obrneš skrajno v eno smer  tako, da se pojavi odprtina proti voznikovi šipi. Nato dobro posprejaš noter. Lahko posprejaš tudi tam, kjer se ogledalo vrti( obrača). Na, začetku lahko   pomagaš ogledalu malo z roko, pozneje bo šlo samo. 

    Sicer pa dobrodošla. 

    Hvala za dobrodošlico. 😊 Za wd sem pa že zgoraj napisala.

    • Všeč 4
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.