Skoči na vsebino

Anita

Člani
  • Sporočil

    9
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Nedavni obiski profila

Blok nedavnih obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

Dosežki uporabnika Anita

Vajenec

Vajenec (3/14)

  • Mesec dni kasneje
  • Eno leto je mimo
  • Dobro reagiranje Rare
  • Prvi prispevek Rare
  • Začetnik pogovora Rare

Nedavne značke

22

Ugled

  1. Eh... 😔 Sem poklicala na Selmar Celje. Motorček ogledala 101eur + montaža okoli 50, skupaj cca 150. Žal..
  2. Nisem še uspela poklicati v Selmar Celje, bom v Pon., pa poročam. Hvala vsem za nasvete in pomoč. Cenim.
  3. Govorila sem z gospodom Majesom iz Interclassa, danes me je poklical, ker ga včeraj ni bilo. Zelo prijazen gospod, rekel tako kot sem rekla; motorček 80eur, delo ena ura 100. Pravi, da se mi bolj splača koristiti kasko, saj ni odbitne franšize za stekla itd, bolje zamenjati celo ogledalo. Evo to je celotna zgodba. Naročena sem v Torek, da pogledajo. Vseeno pa pokličem jutri še v Celje..
  4. Hvala za info, pokličem jutri na Selmar v Celje. Sem pa pred dvemi leti tudi sama imela slabo izkušnjo z Mazda servisom v Btc; naredili so mi redni servis, vprašala sem jih če je potrebno menjati zavorne ploščice, ker mi malo "ruži", ziher je ziher. Pregledali vozilo; vse "bp", avto je kot iz škatlice, gospa. Naslednji dan grem zamenjat gume h mehaniku od kolegice, me tip pokliče in vpraša, če se mislim še kar s takimi ploščicami vozit. Bile so dobesedno požrte. Takrat sem se odločila, da ne bom več hodila v pooblaščen servis, čeprav je bil avto še v garanciji. Ker dvomim, da so mi ga sploh pogledali... Ampak ok.
  5. Danes sem izvedela (na Interclassu), da se res da samo motorček zamenjati, vendar mi je gospod Majes razložil, da pride okoli 180eur z menjavo vred. 80 motorček, plus 100 delo. Al pa zato, ker sem ženska..
  6. Ja, saj to sem tukaj prebrala in zato tako mislila..
  7. Ja v Btc na pooblaščenem s. so enako rekli; celo ogledalo, ne samo motorček.
  8. Hvala za nasvet, nič ni pomagalo. Sem poskusila že zadnjič.. Verjetno je kakšen zobnik polomljen ali kaj.. Spraševala sem tudi pri Pelkotu, pravi "komplet ogledalo za zamenjat, samo motorčka se ne da dobit. Poglejte na e-bayu". Tako da zdaj res ne vem kaj narediti. Mogoče da poskusim s kaskom, če bi šlo skozi. "Me je en ruknil v ogledalo na parkingu". No, saj me večkrat tudi so. Ne, kar črna. Do zdaj imela samo črne avte. Tako naneslo... Hvala za dobrodošlico. 😊 Za wd sem pa že zgoraj napisala.
  9. Pozdravljeni. Začela sem spremljati vaš forum, sem lastnica Mazde cx5. Ker mi šteka levo ogledalo, sem zasledila, da vas je kar nekaj zamenjalo motorček. Kamorkoli pokličem, pravijo, da je potrebno zamenjati celo ogledalo. Kje bi dobila samo motorček? Hvala za pomoč.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.