Skoči na vsebino

Menander

Člani
  • Sporočil

    3
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Nedavni obiski profila

Blok nedavnih obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

Dosežki uporabnika Menander

Vsakdanjež

Vsakdanjež (2/14)

  • Dobro reagiranje Rare
  • Prvi prispevek Rare
  • Začetnik pogovora Rare

Nedavne značke

24

Ugled

  1. Menander

    K: Mazda6 G145/165 karavan

    Hvala, hvala. Moram se še mal navadit, prej se je vozila precej manšja turbo mašinca. Bi pa rabil predlog, predlagate koga za globinsko čiščenje, v LJ ali okolici. Da kvalitetno opravijo (pregledalo bo sokolje oko boljše polovice) in da me ne oskubijo preveč. Se takrat tudi javim s kako fotko.
  2. Menander

    K: Mazda6 G145/165 karavan

    Zdravo, najprej hvala vsem za odgovore in dobronamerne nasvete. Sem že pred svojo prvo objavo precej podrobno pregledal forum in sem se odločil, da bo za naše potrebe povsem zadoščala 145 različica. Uporabljal se bo kot družinski avto, tudi ne bo predolgih poti, pač klasika - poletna turca na jug in kaka zimska smučarija pri sosedih. Sem pa od danes naprej novi zadovoljni lastnik M6 G145, letnik 2016, onyx barve. Avto je bil tudi na pregledu pri Pelku, ki je nakup požegnal, tako da računam, da bo dobro služil nekaj let. Tako da hvala pa vsem, ki objavljate na forumu in delite svoje znanje/izkušnje, da se lahko mi, ki smo malce manj tehnično podkovani, morda malce lažje odločamo.
  3. Pozdravljeni, zaradi potrebe po večjem avtu, se zanimam za nakup Mazde6, bencinarja, različic g145 ali g165. Letnik 2016-17, nimam prehudih zahtev glede opreme, povsem bi zadoščala verzija Revolution. Pri barvi bi se izognil Mazdini rdeči. Če kdo prodaja, prosim za info. Bi me pa interesirala tudi Honda Civic, karavanska verzija. Hvala.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.