Skoči na vsebino

Damjan75

Člani
  • Sporočil

    6
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Nedavni obiski profila

Blok nedavnih obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

Dosežki uporabnika Damjan75

Vsakdanjež

Vsakdanjež (2/14)

  • Prvi teden je končan
  • Dobro reagiranje Rare
  • Prvi prispevek Rare
  • Začetnik pogovora Rare

Nedavne značke

11

Ugled

  1. ja še prerjavenje čakam . Ja kavč mehaniki obvladajo. Preverjeni. in ne samo na tem forumu . Povsod. Mi je pa zanimivo brati komentarje. Vprašaš eno stvar, potem pa vsi napišejo cel kup drugih zadev. Jaz bom z mojimi na sprejemu kmalu na "ti".
  2. gume so bile centrirane nazadnje to soboto. sem tudi pri dveh različnih vulkanizerjih centriral.
  3. ne ni bil zalit v poplavah. mi smo imeli srečo cx30 awd bencinar 186 konjski
  4. gume zagotovo niso. meni trese pori majhni in veliki hotrosti. če pa na zavoro pritisnem malo močneje , pa manj trese. ja prvi lastnik. ogledalo smo pri prevzemu opazili, da je škrtalo in se ni gladko zapiralo. Avto perem doma, ga ne vozim v pralnice. glede vode na cesti, pa vemo kako je . ne bi smelo tresti . prej sem oimel tudi mazdo , sicer model 3 , devet let, , tudi bil prvi lastnik, pa ni bilo ne duha ne sluha o tresenju. vozim ga na avtotehni vis. Ko bi vsaj jackpot zadel....... ja imam nespecifične okvare. sem imel že prej mazdo, 9 let, pa sem jo samo tankal in vozil , pa redni servisi na pooblaščenem servisu. Zato sem se odločil , da ostanem pri MAzdi....
  5. ne, počakal ni . je pa med vožnjo prižgal obvestilo , da naj avto pregleda strokovni mehanik. pa opozorilo , velik rumen trikotnik.
  6. lepo pozdravljeni . Imam Mazdo CX 30 . Stara je 8 mesecev. Prevoženih ima 11.500 km. Zdaj so začele tresti zavore. Sem sumil gume, pa se je izkazalo, da so gume dobre. Je pa bil avto od 8 mesecev, kar imam avto, vse skupaj 2 meseca na servisu. Uradnem. Menjava obloge sedeža, menjava desnega ogledala, menjava električne črpalke za vodo, menjava električne črpalke goriva, cel kup senzorjev, skratka, precej sitnosti in živcev, da smo uspeli avto kolikor toliko spraviti v red. sedaj pa je avto začel tresti pri zaviranju. Ima morda kdo idejo , kako pristopiti k zadevi ( ja , bom peljal avto na uradni servis in ponovno tam pustil precejšnjo mero živcev) da zadevo uredimo brez izdatne količine porabljenih živcev. Hvala za nasvete
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.