Skoči na vsebino

matejb

Člani
  • Sporočil

    2
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Dodatne informacije

  • Moj avto
    323 mazda

Dosežki uporabnika matejb

Novinec

Novinec (1/14)

0

Ugled

  1. Pozdravljen, avto ima prevozenih 168000 km, kaj je bilo do sedaj menjano v servisni knjizici pi?e, vendar ni nikjerkaksne kljukce za zobati jermen,.. bom pa seveda opozoril glede na to da se letos spomladi odpravljava na malo daljso pot priblizno 1300 km.. hvala za odgovore, mimogrede za okrasno letev ima kdo kaksno idejo kje dobit?
  2. Lep pozdrav, se nov na forumu, pa me zanima ker je tle veliko strokovnjakov, kako je z menjavo zobatega jermena ter tudi ostalih jermenov.. pri mazdi 323F 1,6 motor. na koliko km, ter kaj se pregleda na rednem servisu, koncnike, itd... avto ni bil na servisu od leta 2004, zato me malo skrbi... z njim je vse vredu ampak za preventivo bi rad, da se malo pregleda... pa ?e nekaj, rabu bi sprednjo desno okrasno letev na vratih... ?e ima kdo naj mi javi na zs... pa se dogovoriva. hvala lp Matej
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.