Skoči na vsebino

Soma

Člani
  • Sporočil

    2
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Dosežki uporabnika Soma

Novinec

Novinec (1/14)

0

Ugled

  1. Soma

    Mazda 3

    Hvala za odgovore zenkrat. Bom sel jih obiskat ja, da vidim kaj se dogaja. Kaksna dva tedna zamude bi se prezivel, ampak tako kot pravis loncek, da si pa 2 meseca cakal, to je pa neglede na ugodnosti za mene popolnoma nesprejemljivo. Avto sem namrec vzel pri tem prodajalcu, ravno zaradi hitrega dobavnega roka, ker avto nujno potrebujem.
  2. Vsem en lep pozdrav. V maju sem narocil novo Mazdo 3 z dobavnim rokom Junij 2009. Brez kakrsnekoli resne razlage ali pojasnila o situaciji, sedaj z dobavo zamujajo ze dober teden. Ker je bil kredit vezan na obdobje junij 2009 sem ob obljubi prodajalca da bo avto gotovo v parih dneh v salonu, nakazal celotno placilo za avtomobil, sedaj pa cakam in cakam. Prejsnji teden sem vsak dan klical in malo gnjavil, kaj in kako, potem pa sem energijo raje prisparal za delo, saj mi vsak tak pogovor poln izmikanj pobere prevec zivcev. Malo sem obupan, zato sem se odlocil, da povprasam ce ima kdo kaksne izkusnje s podobno situacijo in, kako se ponavadi taksna zadeva razplete ima smisel da klicarim in tezim, ali raje potrpim in pocakam... Lp in hvala
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.