Skoči na vsebino

rorion

Člani
  • Sporočil

    7
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Dodatne informacije

  • Moj avto
    mazda mx5 1.8 16v

Dosežki uporabnika rorion

Novinec

Novinec (1/14)

0

Ugled

  1. ja sem imel enako tezavo za iti letnik isti model zamenjal vzigalno tuljavo in je bil mir. je pa to kar velik strosek. upam da sem ti malo pomagal in veliko nadaljnih uzitkov z avtom
  2. rorion

    mazda mx5

    ej ja pridm itak lah racunate name komot. sem se ze sprasvov kdaj bo ksno tako srecanje. jest sm 100 posto zravn
  3. rorion

    mazda mx5

    joza gulikoza se povsem strinjam stabo tocn tolk sm racunov da bi navil mogoce 40 a
  4. rorion

    mazda mx5

    ja hvala za odgovore. sej jest s konji nebi pretiravov sm mislu dvignt za ene 4okm bi blo pomoje cist kul ker opazam da mi zmanjka lih ene 30 do 40km recimo za eno solidno pospesevanje na avtocesti. drgac pa edina stvar k mi je kar se tice tunninga vsec so samo lambo vrata in nc druzga:) pa glede na to da ma na ketno pogon ne rabm menat jermena a ne symon drgac pa ja 180km pri eni toni teze avta ni slabo.
  5. hey am a mi lahko prosim kdo pove kaksne premaze rabim za platneno streho za bolj?e odvajanje vode in kje se to dobi kako se tej stvari rece:) pa zanima me kje bi lahko vgradil nosilce za vrata da bi se vrata odpirala na gor:) kot pri lamborgini-ju pa kje se lahko motor ?ipira da bi dobu ve? konjev. men se zdi 140 mal premal.
  6. rorion

    MAZDA MX-5 1.6i Base

    hey jest mam mzdo mx5 18 16v. priporocam da si kups 18 motor prvo:) pozorna nimas pa na kej bit ker avto dela. jest ga mam ze dve leti in nism mel okvare. streha je kvalitetna priporocam da se na vsake toliko premaze s kasno glazuro za hitrjse odvajanje vode. in ne nerabis hard top. jest ga nimam in je kul:) upam da bos zadovolna z avtom. veliko uzitkov ti zelim. aja pa se to kupi jo pozimi ker jo dobis ceneje kot spomladi. sej vem da bo tesko pocakat na prvi topel dan da lahko streho spustis in si zgoraj brez ampak se splaca ker so obcutno cenejse pozimi:) lep dan zelim
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.