Skoči na vsebino

turbinec

Člani
  • Sporočil

    3
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika turbinec

  1. Nosilec sem vgradil. Stari je bil definitivno poseden, saj ko je bil vgrajen je bil čisto skompresiran, tako da ni bilo nič prostora med ohišjem nosilca in tisto gumo. Že ko sem dvigoval motor od spodaj, sem lahko opazil razliko (razmak se je začel povečevati). V glavnem Mazdica ponovno lepo mirno teče in brez tresljajev, punca pa zadovoljna 😅. Hvala za namig. Lp
  2. Pozdarvljen Brane in hvala za nasvet. Žal fotografije iz spodnje strani nimam, ker sem nosilec nazaj zmontiral (punca je nujno potrebovala avto 🤷‍♂️). Bom poskusil še enkrat zmontirat in tokrat z dvigalom še bolj dvignem motor, pa bom videl, če pade na mesto. Predvidevam, da bi moral potem motor bit v livelu nekako. Sedaj je tudi na drugi strani, se pravi levi nosilec motorja zamenjan. Potem me čaka pa še spodnji.
  3. Pozdravljeni, imel bi eno vprašanje, če bi mi kdo znal pomagati. Na Mazdi 2 (letnik 2008, 1.3 55kW bencin) sem želel zamenjati nosilce motorja (vse tri desnega, levega in spodnjega/zadnjega). Nbavil sem vse tri nosilce in ko sem desnega želel vgraditi, sem opazil, da je nekoliko višji od originalnega. Sicer spodnje luknje pašejo točno na šasijo, problem je potem tisti povezovalni aluminijasti del, ki gre iz nosilca na motor, ker ne naleže pravilno na vijake na motorju (vijaki niti ne pogledajo skozi luknje zaradi višine). Ali je mogoče, da se je originlani nosilec toliko posedel in je posledično nižji in bi jaz moral samo še bolj dvigniti motor, ko sem poskušal vgraditi nadomestek ali pa imam pač napačni nosilec motorja in bom moral drugega/ustreznega nabaviti? Kateri bi bil potem pravi - kakšen predlog mogoče? Originalnega ne bom kupoval ker je cca 350€ (samo ta desni nosilec). Če ima kdo kakšen koristen nasvet oziroma informacijo, vam bom hvaležen. Lp.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.