Skoči na vsebino

zosek

Člani
  • Sporočil

    118
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    4

Zadnja sporočila napisano od zosek

  1. dne 20. 1. 2023 ob 13:57 je NevLado napisal:

    Karkoli GOLD je super, pa jaz vedno rečem 100W fore.

     

    Tale page si poglej - https://www.logicalincrements.com/

     

    Pa izberi gor "Parts for GERMANY".

     

    Najde ti optimalno ceno za optimalno konfiguracijo. Recimo "Exceptional kategorija" je tebi zanimiva 1440p@144hz. Pa da imaš malo fore, ko boš šel na več herčni monitor :D  Spet odvisno a boš igral native ali dlss/fsr. 

     

    Na spodnjem screenshotu iz decembra sem z modro dopisal si takrat cene grafičnih v eur. Poglej na levi število frejmov, na desni pa grafo. Verjetno me boš razumel, zakaj sem predlagal 6800XT kot best buy...ker za 690 eur dobiš 100+ framov. Potem pa za 15 framov več plačaš 200 eur da prideš do 6950XT. Ni ravno neka baš računica, mar ne? Ampak če hočeš visoke herce, rabiš visoke FPS. Če imaš 144hz monitor in ti grafa izrisuje samo 100 fps, nisi naredil nič. Zato pa pravim da je monitor ključen. Za 60 Hz pa vidiš kaj vse ti izriše 60 framov, še dinozavrske karte :)

     

    null

     

    image.png

     

    Slikca ne dela :( 

    Hmm. Deluje sedaj?

  2. Nisem vedel, da obstaja ta tema. Evo, me je @NevLado spodbudil, da pridem sem.

     

    Za šiht sem si zrihtal Keychron Q1 (75%) mehansko tipkovnico. Zakaj? Nevem, zadnje čase uživam v tem "hobiju". Pa tut kul mi je, da mi malo popestri tipkanje v službi. Mal sem pozabil že ceno, ker je bilo že nekaj časa nazaj, ampak tipkovnica mislim da je bila okoli 170€, stikala ~25€ in keycapsi ~40€. Itak se na trgu ne dobi slovenskih tipk, tako da je vse nekaj zamešano, ampak glede na to, da je večina mojega tipkanja na slepo, me to niti ne gane.

     

    IMG_3711.jpg

    board.jpg

    • Všeč 6
  3. 29 minutes ago, Janez007 said:

     

    Če ne bi zaupal zdravnikom, bi ga verjetno že pokopali. Tega se je na srečo zavedal.

     

    Glede izbire pa tole. Ker jo imajo starši glede cepljenja svojih otrok proti ošpicam, je ta bolezen spet postala težava, čeprav je bila pred desetletji že odpravljena.

     

    Sploh ne razumem. Slovenca moraš očitno res ves čas samo tolčt, ker se sicer sam ne spametuje  ...

    Veš zakaj je težava? Zato ker namesto za ošpice, dobiš zravn še inekcijo za/proti mumpsu in rdečkam. Že samo cepivo za ošpice ti zadosti oslabi imunski sistem, dodaj temu še 2 dodatni bolezni. Ni čudno, da se zmeraj več ljudi ne cepi.

     

    edit: ok, ampak otroško je itak obvezno, tko da tukaj nimamo kaj izbirati. Se pa vse lepo prenese na stanje, ki ga imamo sedaj.

    • Všeč 1
  4. On 9/25/2021 at 8:28 AM, pob said:

     

    Jaz sem tisti z alu folijo na glavi. :D

     

    Cela đezva samo za mene. #notbad

    Jaz si pa kafetiero za 3 samo sebi naredim 😂. Evo, danes sta že padli 2, zadosti.

    • Všeč 2
  5. Ponavadi iz kafetiere.

    28e8868bab4cf913a0a2fcb9bfce3cdc.jpg

    V sluzbi pa “espresso” iz enega izmed tistih 500€ avtomatov. Smo se zbrali v skupini pa s skupnimi mocmi kupili.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    • Všeč 7
  6. Najbolj žalostno je pa to, da tudi ko/če bo konec vsega tega, bo folk še vedno hodil z maskami okoli pa si 10x na šiht roke razkužil. Pred dvema letoma pa so šli ti isti na WC in si rok niso umili. To ne govorim kar nekaj na pamet, dejansko imam 1 sodelavca, ki sem ga velikokrat zalotil da ko je opravil svojo potrebo si ni umil rok. Sedaj pa si razkužuje roke vedno ko pride v pisarno. Kam smo prišli... Namesto, da bi se od vedno držali nekih higenskih standardov, smo šli iz ene skrajnosti v drugo. Se spomnete kako smo se par let nazaj smejali Kitajcem na Prešercu, ki so hodili z maskami okoli? Verjetno se sedaj njim ornk smeji. Meni bi se.

    • Všeč 3
    • Ni všeč 1
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.