Skoči na vsebino

626

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ima kdo mogo?e doma Mazdo 626. 2.0 letnik od 1998-2002, ki je karambolirana, ali pa jo pa? prodaja po delih, ker bi potreboval kolektor.

I Love My Mazda! :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Golte; današnje lahkotno praznično pohajkovanje
    • Za to vrsto goriva (benoicnsi) pa prvič slišim. 😁  Mogoče je kaj v povezavi s prostornono...
    • Test: Mazda CX-30 e-Skyactiv G 140 Homura - Več je lahko tudi manj in to ni nujno slabo AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Večja gibna prostornina in manjša poraba goriva? Tako mislijo pri Mazdi in zato so priljubljenega...  
    • @Boss je začel debato o tem, pa imam občutek, da ga niste razumeli (ali pa niste hoteli razumeti). Ker pa se jaz z njim (tokrat) strinjam, sem si vzel čas in slikal. Najprej sem predvideval, da ima voznik Miate oči kakšen meter nad cesto, zato sem prvo sliko naredil tako, da je bila leča aparata en meter nad cesto:     Nato sem predvideval, da ima voznik povprečnega osebnega vozila oči na višini okoli 135 cm, zato sem drugo sliko naredil tako, da je bila leča na tej višini:     Potem sem predvideval, da ima voznik SUVa oči na enaki višini kot jaz v BTjcu. Zato sem naslednjo sliko naredil tako, da je bila leča na višini 150 cm nad cesto:     Nazadnje sem naredil še sliko, kot bi sedel v kakšnem večjem kombiju in bi imel oči na višini dveh metrov nad cesto:     Zdaj mi pa povejte, iz katerega bi imeli boljši pregled?    Pa še nagradna uganka: kateri avto je parkiran pred našim Fordom?   Pa povejte še, na kateri sliki ste ga videli, da bomo lažje določili, kateri bi bil bolj pregleden...
    • Ki čš, bl znam szi lopato kt pa szi tipkovnico...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.