Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Težava je s paketi it en EU in da MMS-je računa, niso v paketih. Ok. Prenos lahko rešiš s Revolut eSIM, je ugodn. Jaz ga bom sprobal v kratkem in to zastojn s točkami zvestobe. Pred 9€/mesec za srednji paket na A1, sem bil na HOT-u. Je podobno ugodn kot BOB.
-
Jaz je nimam (na Geckotu) že skoraj leto in pol, za to ne-imetje sem bil pri zadnjem bencinskem rezervoarju nagrajen s porabo; 5,4 litra na 100km, tako da sem ZADOVOLJEN K ZMAJ
-
Na slikico se pa res nisem spomnil. Čeprav, slikat kabel, v ozadju pa leske - slabo bi se videlo. Mogoče bi bilo bolje, če bi žena "žehto" obesila tja gor sušit, bi se bolje videlo, kako nizko je linija... V glavnem, linija je še vedno nizko nad tlemi in jaz še vedno čakam Telekom GVO, da jo pridejo dvignit. Ampak - imajo pa narisan krogec, kam morajo priti...
-
Pomoje je še vedno BOB najcenejši in pa dejansko sem zadovoljen z njim, pretekli petek se je prvič zgodilo karkoli neprijetnega P.S. sem pa ponosen, da nisem tiste sorte MANIJAK, ki drgne Mobičuka še ko prečka cestišče, joj men se takšni odvisniki totalno smilijo, pa koliko jih je, težka odvisnost št. 1, najbrž na SVETU
-