sam je pa ta mild hybrid najbrž premalo, da bi kaj dosti pomagal pri pospeševanju? Če primerjaz z g194 je dobro sekundo počasnejši kar ni lih nekaj da bi se človek sekiral, pa < 10kmh nižjo brzino, kar se pa sploh človek naj ne bi sekiral
Ma zunaj je kr huda, bi pa napis Mazda zadaj bi zamenjal za logo ker me zaradi tega full prevec spominja na Mokko pa platišča bi bila lahko tud boljša.
Kar se mene tiče me je razočaral prvi vtis🫣 Mene mora na prvo uč avto navdušit drugače ni nič od avta pri meni.... 🥴
Se nisem oženil z Mazdo, da bi kaj takega kupil! Če odkrito povem mi je prejšnja bolj všeč👌Celo M e6 bi prej kupil, ima vsaj nekaj elegance na sebi ne pa tale cx5 ki je nekaj na silo narejeno.... . Zelo upam, da se jim nova cx-30 bolj posreči.....
eeee kaj... Japonec ima neko čast v sebi in tako tudi razume biznis. Kitajec je pa čisto nasprotje in v njegovi krvi se pretaka miselnost kako nekoga nategnit. A res mislimo, da pa v avtoindustriji bo pa zdaj ta miselnost čisto druga?
Čudno mi je da japonc zaupa kitajcu, kaj misliš..... 🤔
Meni je ok čeprav je kitajska. Morate vedet, da so Kitajci že pred nami pri električnih i jih ne bomo dohiteli. Če je nekega.leta ?.? plan, da gremo na elektriko bomo vozili kitajca in tam bo med drugimi mogoče tudi MAZDA!
V resnici pa bom vozil takrat razred ali dva manjši avto in se ne bom sekiral..... 😉
Ko bi bile samo tri... celo štiri so CX-60, CX-70, CX-80 in CX-90 so kot jajce jajcu podobni v škatli jajc, ki jih dobiš v maloprodaji. Pol maš pa rebadgano Mazdo 2 hybrid, ki je zgolj in samo Toyota, zdaj nam bi pa porinili na isto foro še kitajca. Budale res, a ne vedo, da so Mazdini kupci drugačni in da te fore ne palijo. Kot bi si želeli znebiti tradicionalnih kupcev in jih zamenjati z neko ogromno čredo nezahtevnih ovc, ki jim je vseeno kaj kupijo sam, da je poceni.
Brez privržencev Mazda kot proizvajalca je Mazda nula in bo šla papa al jo bo pa kak Kitajc kupil. Še enkrat, sam nisem čustveno navezan na značko Mazda, zato mi ni problem zamenjat znamko. Bolj sem navezan na filozofijo v avtomobilizmu, ki pa jo prinaša Mazda. Če se oziroma so se očitno že odrekli te filozofije, ki so jo gradili praktično od sredine 80 let mi pač Mazda kot znamka pomeni glih ene toliko kot KIA al pa Škoda al pa kdo drug, ki ima ustrezen izdelek.
Odreči se tradicionalnim kupcem in iskat neke novodobne instant kupce je strel v lastno koleno.
Žal mi je da moram tole povedat, ampak Mazda ne bo zdržala 10 let kot Japonska znamka.
So se oženli z Toyoto tako, da kitajc glih nebo.... 🥴
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozna pa se pri manjši porabi baby dinota... 👍😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani