Skoči na vsebino
Sonda, Mazda 6 2.0 bencinar
Napisano

Pozdravljeni,

potrebujem nasvet, imam vozilo Mazda 6, l. 2011, bencinar, 2.0. Pred kraktim se mi je na konzoli prižgala lučka motorja. Avto so pogledali na servisu (Lauš) in potrdili, da je potrebno zamenjati obe sondi, strošek cca. 600€. Avto precej stoji, malo kilometrov, ...

Strošek se mi seveda zdi precejšen, zato me zanima ali obstajajo kake alternativne variante, kakršnkoli predlog, ...

Hvala in lp,

Bore

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 stropna konzola
Napisano

Jah, ne vem, počena je :) Načeloma niti ne uporabljamo tistega predala za očala, da bi zaradi pretirane uporabe počila. Sem pa bral na forumih, da je imelo več ljudi težave s tem in da je to posledica tanke plastike.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 stropna konzola
Napisano

Živjo,

ve morda kdo kje (razen na ebayu, link spodaj) bi se dalo dobiti "stropno konzolo" za Mazdo 6, letnik 2011.

https://www.ebay.com/itm/Overhead-Console-Reading-Light-For-Mazda-6-2009-13-CX-9-2010-15-Without-Sun-Roof/383536457620?fits=Model%3A6%7CMake%3AMazda&hash=item594c8de794:g:6MYAAOSw6qpetDCC

Moja je namreč počila, slaba plastika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.