Skoči na vsebino
Hupa ne dela
Napisano

Ja pol je pa res kabel ki gre na volan. :angry2:

Samo malo mi je ?udno vse skupaj. Hupa mi ne dela ?e 6 mesecev, lu?ka za airbag pa je za?ela utripati pred par dnevi. Vse komande na volanu mi pa ?e delajo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hupa ne dela
Napisano

Meni je mehanik rekel, da je krivo navitje. In da je na to navitje vezan tudi airbag in komande na volanu.

Samo komande na volanu mi vse delajo je pa res, da mi je zadnje dneve za?ela utripati lu?ka za airbag.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hupa ne dela
Napisano

gre? v kako avto trgovino kupi? hupo za 20? in jo zamenja?!!!

Seveda razen ?e se ti gre za enak zvok :ne vem: ali pa iz odpada kako rableno!!!

Tako bi naredil jaz ko ?i?a pa 120? za orginaslno-va?no da trobi

lp

?e bi bolje prebral, bi videl da je ?lo NAVITJE. Hupa sprobano dela
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hupa ne dela
Napisano

Pozdravljeni

Imam Mazdo 6. Hupa mi je nehala delati in avtoelektri?ar pravi, da je ?lo navitje, katero stane 120?. Ima kdo kak?no idejo oz. nasvet, kje tak?no navitje dobiti ceneje?

Vsaka info dobrodo?la.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gori lu?ka za motor
Napisano

Pozdravljeni

V?eraj se mi je pri?gala rumena lu?ka za motor (upam da veste katera lu?ka je to). Motor ?isto normalno dela in ni opaziti nobene spremembe.

Kaj bi lahko bilo narobe?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume in plati??a
Napisano

Pozdravljeni

Ker trenutno nimam pri sebi homologacijskega karton?ka se obra?am na vas. Imam Mazdo 6, l.2005 in gume 195/65 15R.

Bi bil kdo tako dober in bi mi povedal kak?ne vse gume lahko dam na mojo Mazdo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ri?ek v sopotnikovem airbagu
Napisano

Ima kdo tudi ta problem in kako ga re?iti? Ali se sopotnikov airbag lahko spro?i, ?e se odstrani njegov pokrov, ki se vidi na armaturki?

hvala

Joj tudi jaz imam ta problem. ?ivce mi bo spilo. A tebi tudi neha "?ri?kati" ko se avto segreje?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - redni servis 40.000 km
Napisano

ja ce mas faceliftano M6 potem mas DPF, ce nimas faceliftane pa nimas. simpl ko pasulj.

sam, da ne bos vprasal kako naj vem ce mam faceliftano M6? :)

Ja to?no to bom vpra?al :( Sorry ampak res ne spremljam kdaj je bil kak?en avto faceliftan in kak?en je bil pred faceliftom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mislim,da imajo 6-tke diesel od facelifta naprej DPF filter (filter sajastih delcev) in so zato tudi EURO4.

?e ima avto DFP filter je potrebno posebno olje (naj bi povzro?alo manj saj), ki je svinsko drago.

Filter klime naj bi se menjal enkrat letno, njegova funkcija je filtriranje zraka, ki vstopa v kabino.

In kako naj vem ?e imam DPF filter?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pozdravljeni

Se opro??am ?e bom vpra?al norijo. Se bolj med novimi. Kaj je potrebno druga?no olje zaradi DPF filtra? Kaj to imajo samo novej?e Mazde noter? Kako naj vem ?e ima to moja?(letnik 2005). A je potrebno tudi ta filter preventivno menjati pri servisu?

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6- smrad v kabini
Napisano

Webasto in njega prekratka ispu?na cev.

Re?itev:

Podalj?anje te izpu?ne cevi do srede avtomobila, da se zadeva ne kadi direkt v zra?nike, ki so nad motornim pokrovom.

Pa ti to na servisu re?ijo v garanciji? Ve kdo mogo?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tempomat ne dela-M6
Napisano

Pozdravljeni

V?eraj sem opazil, da mi tempomat vsake toliko ?asa ne dela. Aktivirati se da (gori lu?ka), ko ga pa ?elim dejansko vklopiti, pa ne dela.

Potem ga ugasnem in pri?gem ene 5x in po ?ude?u za?ne delati (ni pa to pravilo). Skratka kako se mu zaljubi. DELA-NE DELA.

Kaj bi to znalo biti?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne lu?i M6
Napisano

se da, ce se ne motim stane okoli 50 eur

to naredi pa kaksen elektricar

ne vem pa ce je to pametno (zase vem da ne)

Se lahko zaradi tega izgubi garancija, ?e se ne dela na poobla??enem servisu?

In zakaj misli? da to ni pametno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.