Skoči na vsebino
le?aj
Napisano

potem bo pa kot ka?e res kak?en karambol <_< Sicer je pa avto ?e v garanciji od prodajalca, kupil sem ga v avtohi?i in mi je podalj?al garancijo za eno leto. Tako, da bo ?lo najbr? iz tega? Vsaj pravi?no bi bilo, kaj mislte?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

le?aj
Napisano

Ce si kupil rabljen avto, je zelo velika verjetnost da je bl kam udarjen (kolo ob plocnik) in je pokvarilo lezaj. Ponavadi je kolesni lezaj zadnja stvar, ki crkne.

To misli? pri mazdi da je zadnja stvar ki crkne. ker avto je zlo lepo ohranjen. Kdaj pa druga?e pri mazdah crkujejo le?aji 200 000 ve? ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

le?aj
Napisano

Novembra lani sm kupil mazdo 6 sportkombi letnik 2004 opravil servis nedolgo nazaj pri 80000 in menjal desno lu? zaradi nedelovanja avtonivelacije xenona. Sicer je ?lo iz garancije ampak vseen me je mazda mal razo?arala :( , pri cliotu mi je sel prvi le?aj pri 130000. Kar se pa ti?e u?itka v vo?ni ja pa avto 1A :bravo: .

Zanima ma kak?ne imate ostali izku?nje z le?aj ?e menjali, kdaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.