Jump to content

ignacij

Members
 • Content Count

  359
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ignacij last won the day on July 8

ignacij had the most liked content!

Community Reputation

464 odlično

About ignacij

 • Rank
  Almost Ricer

Other informations

 • Car modell
  6

Recent Profile Visitors

746 profile views
 1. V motorje se ne spoznam, pa me zanima če je komu jasno zakaj npr. ne narediji tega x motorja 2,5l pa npr. 230KM, kaj jih zavira?
 2. Folija je ko kondom: - plačaš pa v bistvu ne bi rabil - preprečuje morebitne prihodnje stroške - fajn je dokler ne probaš brez - ko se strga je pizdarija
 3. Ja, sam nimas pa dizel navora🤣
 4. Čez 10 let niti tvoj niti moj ne bo vreden skoraj nič, zato se jaz ne sekiram za pikice. Zame je to enako kot prevleke čez sedeže... Sam bom 10 let sedel na prevlekah, da bom avto potem nekomu prodal z novimi sedeži, hmm. Sicer pa vsakemu svoje, če ti je všeč folija, naštelaj
 5. Jp, pa še regeneracijo imaš zastonj vključeno
 6. Mal neumesna, sam morem napisati, da sem se za dobro jutro iz srca nasmeljal pri prebiranju debate o limuzinah in karavanih, škoda da se je zaključila, zmagala je pa pripomba o češki prikolici 😂
 7. Hmm, Mazda si definitivno ne bi smela privoščiti problema z menjalnikom... eni si Mazdo kupijo samo zaradi menjalnika, tko da mi ni jasno kaj počnejo. Jaz z ročnima menjalnikoma v M6 in M2 letnik 2008 nisem imel nobenih problemov, prav nasprotno v M2 je bil menjanik takšen užitek, da si mislil, da ima avto 20KM več.
 8. Jaz imam Thule wingbar evo in sem zelo zadovoljen.
 9. ignacij

  Gume

  S tvojim navorom definitivno rabiš nekaj bolj športnega
 10. ignacij

  Gume

  Jaz imam sedaj nove Nexen Nfera SU1, po 2 mesecih uporabe sem z njimi zadovoljen. Gume so zelo tihe, poraba se mi zdi ok, na mokrem pa tudi nisem opazil problemov. Po avtocesti sem glih vceri 170 vozil polno natovorjen in gre ko puščica. Tko da jaz bi jih še enkrat kupil.
 11. Jebeš takšne moške debate, mi pravi bencinarji se pogovarjamo o babah in športu.
 12. No mira nimaš, glede na to, da se pogovarjate katero olje kupiti, kdaj je regeneracija, kako je z regeneracijo, kaj je treba paziti... v vsaki drugi temi. O primerjavi 2,5l in dizla pa smo se že pogovarjali, tam tam sta, tko da če ti voziš raketo potem jo tudi jaz.
 13. Jaz bencinar se s tem ne ukvarjam, peljem na servis, nekaj mi notri natočijo in gasa do naslednjega servisa. Pri prejšnji M6 2.0. ni bilo problemov 13 let, tko da računam, da bo tako tudi na 2.5 motorju. Bistvo zgodbe, kupi bencinarja in ne razmišljal o olju in regeneraciji.
 14. Ja se pozna, da sta vidva mal starejsa🤭
 15. Meni se pa zdi da so tega Civica naredili tocno taksnega kot bi mogla biti honda, športna, drzna in jezna, tko kot je bil star civic.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.