Jump to content

ignacij

Members
 • Posts

  385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Other informations

 • Car modell
  6

Recent Profile Visitors

1,253 profile views
 1. Ne bo drzalo, jaz imam nakamo iz Nemcije pa imam vso opremo, usnje, stresno okno..., mogoce je obratno pa je kizoku nizja
 2. Uff težka bo. Vsake toliko spremljam avtonet pa bencinark ni, saj vsak ljubitelj mazde ve, da je edina prava mazda bencinarka. Kot edino varaianto vidim uvoz iz Nemčije, kjer je ponudba pestra, vendar so šle cene gor. Pred 2 leti sem plačal za svojo 20k, sedaj je enaka, ki je sedaj stara že štiri leta vredna 22k🤔 Vsekakor pa vzemi 2,5l, avto je vreden tega denarja.
 3. Al so tolk lepe feltne da ne morem nekih drugih jajc nataknit.
 4. Ok hvala, potem TRW odpade, zamenjam pa samo sprednje. @scaniahvala za ponudbo, ampak zaenkrat ne rabim
 5. Se dve informaciji potrebujem. 1. Ali so TRV zavore dobre, ker imam ugodno ponudbo? 2. Imam 90k km, volan mi pri zaviranju trese. Ali moram menjati sprednje in zadnje diske in ploscice, ali samo spredaj? Sem zmeren voznik
 6. Hvala fantje za pomoč. Ponudbo imam za klasične (nenavrtane), upam, da bo ok, saj nisem divjak. V vednost sem klical na Mazdo koliko bi me stale originalne in menjava....cca. 700eur.
 7. Rabim nasvet, pa se mi ne da prebirat celega foruma. Na M6 l 2017 sem dosegel 90k in čas je za menjavo zavor. Imam ponudbo za komplet diski in ploščice Zimmermann 288eur. Zanima me če so te zavore vredu in če je cena vredu ali raje inštaliram originalni set?
 8. ignacij

  Gume

  Tako kot sem napisal, ce ti denar ne smrdi kupi Nexen, ce pa ti veliko pomeni kaj pise na gumi kupi najdrazje iz testov
 9. ignacij

  Gume

  Enkrat Toyo pa nikoli več, najslabsa guma kar sem jih imel
 10. ignacij

  Gume

  Ce ti denar ne smrdi, potem vzemi Nexen. Sam imam sedaj letne Nexen in vem da bodo naslednje zimske tudi Nexen. Poznam kar nekaj ljudi ki jih redno kupuje in so zadovoljni. Super guma za posten denar.
 11. Dej vprasi na Interclassu, mislim da je cena tam tam
 12. A se ni dec hvalil da zna vozit🤣
 13. Glede na vse prebrano sem mnenja, da ti je poraba zelo pomembna, zato raje razmisli ce bos zadovoljen s taksno porabo in sele potem nadaljuj z ogledi, da ne bos na koncu razocaran razlagal kako je Mazda pozresna. Dalje sem ti kot zvesti bencinski privrzenec dolžan svetovati, da raje kupi 2,5l bencinarja, razlogi zakaj so bili ze veckrat omenjeni na forumu zato malo pobrskaj. Verjetno si od prednikov že slisal stari rek "Mazdo se kupi bencinarja". Mogoce je za razmisliti uvoz iz Nemcije kjer je izbire več kot je nemskih josk v Dalmaciji.
 14. V motorje se ne spoznam, pa me zanima če je komu jasno zakaj npr. ne narediji tega x motorja 2,5l pa npr. 230KM, kaj jih zavira?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.