Jump to content

ignacij

Members
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ignacij last won the day on October 31 2017

ignacij had the most liked content!

Community Reputation

210 odlično

About ignacij

 • Rank
  Almost Ricer

Other informations

 • Car modell
  6

Recent Profile Visitors

285 profile views
 1. S tem se ukvarja Autobroker, imas en kup vozil na voljo... https://dozivetja.autobroker.si/
 2. Tako kot vedno, priporocam rabljeno M6, 2,5l bencinarja za 20k 3 leta starega, nimas kej falit
 3. Men so pa tolk grdi te sivi volani brez obcutka za lepoto.
 4. Evo, naredil redni 4 servis na 70k, pravi mehankar da bodo zavore komot zdrzale do 90k.
 5. Če bi bil agent, bi mi še servis na zavarovalnici zastonj naredili.
 6. Ma jaz do sedaj nisem imel problemov, tako da ne bom posploševal. Svojemi agentu ne zamerim ker mi je bil dec pripravljen sam povrniti škodo in mu verjamem da je naredil napako tko kot jo lahko vsak. Takega agenta, ki se trudi, se vedno javi ko ga rabim,mi svetuje, daje odgovore... nisem še nikoli imel. Če bi bila to neka resna škoda bi bila druga pesem. Potrebno je odpuščati pa čeprav z denarjem.
 7. Ni čist tako, je pa odvisno od zavarovalnice. Sedaj sem pregledal kaj pomeni splošni in kaj delni kasko pri Generalliju. Splošni med drugim v 2. členu opisuje da so pokrite vse prometne nesreče če je udeleženo vsaj eno premikajoče vozilo in je nastala materialna škoda. Če dobro prebereš ugotoviš, da sem notri spada tako srna, kot parkirišče, steklo, ogledala... V splošnem npr. ni zajeta toča, kraja, reg. tablice... Sedaj bo nekdo rekel zakaj pa potem rabiš delni kasko? Nekatere delne kaske lahko sklenes brez splošnega kasna, ostali so vezani na sklenitev splošnega kask
 8. Toco, krajo, kljuce imam posebej glih iz tega razloga, no veverce nisem imel
 9. Ja smesno je to, da je to kao edina mozna situacija, ki ni pokrita v splosnem kasku, in tocno jaz sem na to naletel, a da bi edini narajmal na ene frišne joškice to pa ne. Mi je pa agent razlagal da pri Adriaticu sploh ni bilo moznosti zavarovati glodalcev, pri Genralliju pa so jo mislim da lani odstranili iz splosnega kaska.
 10. No evo, bil na zavarovalnici in zvisel 🤣 Pazi zdej to, imam polico na kateri imam po trditvah zavarovalničarjev zavarovano vse in še več, razen izključno samo glodalcev, ki so zajeti izključno samo v delnem kasku. Itak me je utrgal, klical agenta, ki mu ni bilo nič jasno in je klical v poslovalnico. No na koncu so ugotovili, da so glodalce vrgli ven iz splošnega kaska in so samo v delnem kasku. Agent ni vedel, kaj naj naredi in mi je ponujal, da mi on plača celotno popravilo, pa sem bil človek in rekel, da to ne pride v poštev, da se vsak lahko zmoti, da pa hočem imeti pri novi pol
 11. Klical agenta pravi da gre to normalno pod osnovni kasko, ki ga imam brez odbitne. No bomo jutri vidli
 12. Danes sem se pa odlocil da jutri uveljavim kasko ker mi je kuna pozrla izolacijo pod pokrovom motorja.
 13. Ja glih zadnjic sem na Mazdi spraseval ce bodo prodajali 2.5 turbo, odgovor seveda negativen. Cudno mi je da Mazda tega ne da v EU, se mi zdi da bi dobili nove kupce ki Mazde ne kupijo samo zaradi presvoh motorjev.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.