Jump to content

ignacij

Members
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ignacij last won the day on October 31 2017

ignacij had the most liked content!

Community Reputation

318 odlično

About ignacij

 • Rank
  Almost Ricer

Other informations

 • Car modell
  6

Recent Profile Visitors

447 profile views
 1. @DavidMazdapriznam, zoprna situacija, ki te ne pusti ravnodušnega ampak rezultat je že sedaj jasen. Par dni boš še počakal, ker neke druge alternative glih nimaš, lahko sicer odpoveš ampak to ne boš naredil ker boš potem spet čakal xx dni. Vglavnem ko boš končno videl svoje vozilo bo jeza popustila in ne dopusti si pokvariti svoje prve dni z novim ljubljenčkom zato da boš premišljeval o slabi izkušnji ki bo takrat pravzaprav obstajala samo še v tvojih mislih, v sedanjosti pa je več ni in se nima smisla z njo ukvarjati in trošiti energijo. Glede na to da te na prodajalca
 2. Če je bila nova 19k potem se mi zdi predraga, realno bi mogla biti 13-14k
 3. ignacij

  Gume

  Ima se, može se.
 4. ignacij

  Gume

  Če komu inf. prov pride...včeraj sem naštelal letne Nexen Nfera SU1 19col. Zaenkrat zadovoljen, gume so tihe, oprijem na suhem dober, na mokrem morem pa še sprobat.
 5. Bravo, tako se rešuje probleme, mirno. Kot si opisal si prišel do spoznanja, da prodajalec ni neka lenoba ampak je bil zaposlen tudi z drugimi strankami, to pa nam je bilo vsem skrito preden si to videl na lastne oči. Ker tega dejstva nismo vedeli, ga je najlažje označiti kot pasivnega, lenuha... V kolikor bi ga obsojal v naprej, kar ponavadi počnemo, in tako tudi pristopil k reševanju problema, bi svojo agresijo neupravičeno prenesel na njega in konflikt je neizbežen. Izpit si naredil z odliko, sedaj pa samo čakaj in se raduj dneva ko pride mazdica domov.
 6. @DavidMazda glede na to, da smo ti vsi terapevtsko svetovali pri tvojih odločitvah te prosim za povratno informacijo kako si potem zadevo izplejal. Si osebno odšel tja, po telefonu, emailu...si znorel, kričal, ali ostal miren in profesionalen? Da vidimo kateri pristop si izbral.
 7. Naletel sem na informacijo, da bo mazda verjetno izdala par novih barv. Meni osebno nobena glih ne potegne na slikah, je pa vijolična CX-5 zelo zanimiva. Mazda Ready To Unleash A Wave Of New Colors CARBUZZ.COM Mazda is no stranger to special edition models that boast cool and unique paint colors. The Japanese brand recently rolled out a series of...
 8. @DavidMazda, situacija v kateri si se znasel je vsekakor neprijetna, vendar poskusi zadevo resiti brez vpletanja negativnih custev kot so jeza, obsojanje, mascevanje... sicer je tezko vendar je to prava pot in prisel bos do cilja.
 9. Tko jaz naredim, sploh pa bi težko gledal petardo brez 19" pozimi
 10. M6 je zakon, pri moji petardi me moti edino: - volan je obcutljiv na praske kot proteza na lesnike - prtljaznik nima elektronskega upravljanja - v normalni voznji avtomatik vcasih pozabi na kick down pri prehitevanju - nimam hlajenja sedezev
 11. Mene pa sam neki zanima, a je @Bossekod starega@Bosssin?
 12. Tako je, prvo pridobi VIN in preveri na mazdi. Prav tako imas spletno stran na kateri avtomatsko dobis nekaj podatkov. Drugace pa tako kot vedno svetujem nakup M6 bencinarja 2.5l. /static/img/avtolog-cover.ee5460dd0a5e.png Avtolog AVTOLOG.SI Brezplačno VIN iskanje, na podlagi odprtih podatkov iz portala OPSI. Poročilo o zgodovini vozila - kilometrina, ali je bilo...
 13. Vozim 2 leti na servis na Interclass in sem zelo zadovoljen.... če koga pač to zanima.
 14. Mas v Momaxu za 3eur tako podlogo, ki jo lahko das na stol in je idealna za pod otroski sedez.
 15. Glede na to kako kvalitetne, lepe in glede na konkurenco cenovno primerno uvrscene so mazde mi je cudno da nimajo vecjega trznega deleza, ceprav mi ustreza da jih ni prevec, tko da vsaj mal izstopas.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.