Ja matr pa lih na servisu se MORA dt prevert a so dejanski kilometri al ne. Jst jim ?ist n? ne vrjamem da se neda, ?e ti servis ne zna pomagat kdo ti pa bo pol? Na kermu servisu so ti to rekl?
Tak odgovor sem dobil na servisu ?erbinek v Mariboru. ZGleda da samo me?kajo okoli teh kilometrov. Bom probal ?e na kakem drugem servisu. lp
A je slu?ajno kdo to ?e po?el ali vsaj videl v ?ivo. Placa je namre? tako malo, da bi moral verjetno oba ?arometa ven pobrat? :ne vem:
?e ima? medvedjo ?apo kot jaz raje ne probaj, ker bo? zgubil ?ivce. Odbija? je dol v 10-minutah, pol gre lu?ka ven kot blisk in menja? ?arnico kot gospod, ni? ne zlomi?, prihrani? ?ivce in na koncu koncev tudi ?as. Pa ne pozabi izklopiti lu?i pred menjavo, da ne bo? svetil kot xenon !
Zanima me,?e kdo ve kako se kalibrira BC pri M6,ker la?e pri porabi za cca 0,5l in sem ?e ostal na cesti,na BC pa je pisalo,da imam nafte ?e za 150 km.
Nekje sem prebral,da mazdam lahko popravi? porabo v BC. :ne vem:
Vidim,da ste nekateri strokovnjaki v raziskovanju funkcij avtoradia,pa upam da zna kdo od vas tudi to.
Hvala
LP Grega
?e ni? takega, meni la?e za 1,5 litra na 100 km. Najbolj ziher je na roko zracunat na crplaki pol pa se soo?i? z dejstvom da pa? avto z 136 konji ne more tro?it 6 litrov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tak odgovor sem dobil na servisu ?erbinek v Mariboru. ZGleda da samo me?kajo okoli teh kilometrov. Bom probal ?e na kakem drugem servisu. lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani