Skoči na vsebino
STEVILO PREVOZENIH KILOMETROV
Napisano

Ja matr pa lih na servisu se MORA dt prevert a so dejanski kilometri al ne. Jst jim ?ist n? ne vrjamem da se neda, ?e ti servis ne zna pomagat kdo ti pa bo pol? Na kermu servisu so ti to rekl?

Tak odgovor sem dobil na servisu ?erbinek v Mariboru. ZGleda da samo me?kajo okoli teh kilometrov. Bom probal ?e na kakem drugem servisu. lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Manjava xenon ?arnic na Mazdi 6
Napisano

A je slu?ajno kdo to ?e po?el ali vsaj videl v ?ivo. Placa je namre? tako malo, da bi moral verjetno oba ?arometa ven pobrat? :ne vem:

?e ima? medvedjo ?apo kot jaz raje ne probaj, ker bo? zgubil ?ivce. Odbija? je dol v 10-minutah, pol gre lu?ka ven kot blisk in menja? ?arnico kot gospod, ni? ne zlomi?, prihrani? ?ivce in na koncu koncev tudi ?as. Pa ne pozabi izklopiti lu?i pred menjavo, da ne bo? svetil kot xenon :D !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nastavitve potovalnega ra?unalnika pri M6
Napisano

Zanima me,?e kdo ve kako se kalibrira BC pri M6,ker la?e pri porabi za cca 0,5l in sem ?e ostal na cesti,na BC pa je pisalo,da imam nafte ?e za 150 km.

Nekje sem prebral,da mazdam lahko popravi? porabo v BC. :ne vem:

Vidim,da ste nekateri strokovnjaki v raziskovanju funkcij avtoradia,pa upam da zna kdo od vas tudi to.

Hvala

LP Grega

?e ni? takega, meni la?e za 1,5 litra na 100 km. Najbolj ziher je na roko zracunat na crplaki pol pa se soo?i? z dejstvom da pa? avto z 136 konji ne more tro?it 6 litrov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

STEVILO PREVOZENIH KILOMETROV
Napisano

Sem nov pri mazdi, posledi?no tudi na tem forumu, ki se mi zdi kar koristna stvar. Me pa zanima par stvari:

- o xenonu sem ?e precej izvedel in bom kar nove ?arnice kupil. Hvala vsem.

- zanima me, ?e se da ugotoviti dejansko ?tevilo prevo?enih kilometrov. Namre? vem da so mi jih kar

precej "odpisali", le zanima me koliko......da vem kaj najprej po?raufat na avtu oz. pri?akovat kaj bo

skoraj ?lo k vragu (mimogrede, na poobla??enem servisu so rekli da se ne da ugotoviti, sli?im pa tudi

druga?e).

- oljni hladilnik masti. Kako dolgo ?e bi znal zdr?at, kak?na ugodna varianta za novega ??? (gre za mazdo

6, diesel, 100 kw).

Hvala vsakemu posebej!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.