Tako, sem sve?e(ajde, ca. teden dni) pe?eni in seveda ponosni lastnik Mazde 5, bencinar 1.8 ...ker nisem ravno najbolj ve?? na podro?ju mehanike si bom kljub predhodni uporabi search funkcije in nekajurnem branju drznil vpra?ati izku?ene foruma?e za nasvet glede servisa rabljene Mazde.
Mazda 5
letnik 2005
113000 km
bencinar
Za diske sem ?e sam ugotovil, da so bolj bogi (trese volan pri zaviranju), olje, filter in sve?ke ...toliko ?e bi vedel. Veriga se verjetno ne menja? Pri prej?njem (ni bila Mazda) mi je pri 160.000 km ?e pri?ela ropotati veriga, pa sem posledi?no tudi glede tega malo paranoi?en. Kaj pa ostalo? Pri v?igu v?asih malce nagaja in je potrebno dodati na plin (kar mi sploh ni v?e?), tudi pri uga?anju jo v?asih malo strese... ostalo je videti oz. se "ob?uti" zaenkrat OK.
Forum sem bral, ampak glede M5 bencinarjev nisem izsledil neke izdatne informacije glede ve?jega servisa (upam, da me ne boste zdaj sklapirali ) pa bi vse, kot ?e prej omenjeno prosil za nasvet kaj vse bi vi menjali preventivno ali pa zgolja zaradi notranjega miru ?e bi sami kupili to?no tak?en avto?
Pa tudi za priporo?ilo kak?nega izku?enega in zanesljivega mehanika Mazd (v okolici Ptuja oz. Maribora) bi bil zelo vesel.
Kakorkoli ?e, za vsak nasvet bom zelo vesel ?e sem pa koga (verjetno s 100x ponovljeno tematiko) razjezil pa se mu seveda opravi?ujem.
V kolikor se pa potepate v okolici Ptuja pa se za nasvet z veseljem oddol?im... w.a. pivo, dve ali tri!
lp Dejan
Kaj mi lahko kdo pove,kak je lahko ponosen lastnik MAZDE ?
TO JE NAJVE?JI ?ROT NA TR?I??U
mam pa mazdo 6 ,ki bi te naj bil neki avto,pa sami handli z njim itd.......
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
TO JE NAJVE?JI ?ROT NA TR?I??U
mam pa mazdo 6 ,ki bi te naj bil neki avto,pa sami handli z njim itd.......
Povezava za deljenje
Deli na druge strani