Herkules 0 Napisano 20. december, 2009 323F BJ '01 se po?asi segreva Napisano 20. december, 2009 ?ivjo Mogo?e kdo ve, koliko pribli?no stane tak termostat za mazdo 3? LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Herkules 0 Napisano 19. maj, 2009 Zavorni diski Napisano 19. maj, 2009 Jst sm jih kupu za M3 od Forda, so ?e enkrat cenej?e in zelo dobre kvalitete, nobenih problemov nimam z njim, zamenjov sm jih pa 1 let nazaj. lp Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Herkules 0 Napisano 22. april, 2009 Avtor Ma?ina M3 Napisano 22. april, 2009 Ko bo vse enkrat za mano, se bom mal ve? o tem razpisov. Glede simptomov pa - ni bilo niti enega znaka, ne lu?ke na armaturi, ropot motorja oz le?aja se je sli?av ?ele ko je blo prepozno. LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Herkules 0 Napisano 20. april, 2009 Avtor Ma?ina M3 Napisano 20. april, 2009 Res tukaj o tem ne bom pisov. Lahk re?em sam, da krivda ni moja. Pa? zdej je kar je. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Herkules 0 Napisano 20. april, 2009 Avtor Ma?ina M3 Napisano 20. april, 2009 O tem ne bi, kr je ?e tko vse skup zame velika ?iv?na vojna . Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Herkules 0 Napisano 20. april, 2009 Avtor Ma?ina M3 Napisano 20. april, 2009 Le?aje glavne gredi ni obrnilo. Drga? se zanimam na vseh koncih, zato sem ?e tukaj mal povpra?ov, ?e kdo kaj ve. . Avto je bil servisiran, olje tud zamenjano,.. ?e predobro vem, da je treba skrbet za avto..... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Herkules 0 Napisano 20. april, 2009 Avtor Ma?ina M3 Napisano 20. april, 2009 Sem bolj na hitro pisov pa omenil sam najpomembnej?e Poleg ojnic bo treba ?e gred pobrust, le?aje, obro?ke zamenjat; bati in cilindri so OK! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Herkules 0 Napisano 20. april, 2009 Ma?ina M3 Napisano 20. april, 2009 Pri M3 (GTA) so mi ?le ojnice - se to sploh spla?a menjat ali je bolje kupit novo ali rabljeno ma?ino? Mogo?e kdo ve, kolk stanejo nove? LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
?ivjo
Mogo?e kdo ve, koliko pribli?no stane tak termostat za mazdo 3?
LP
Povezava za deljenje
Deli na druge strani