Jump to content

50keda

Members
 • Content Count

  846
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

50keda last won the day on July 21 2020

50keda had the most liked content!

Community Reputation

620 odlično

About 50keda

 • Rank
  Ricer

Other informations

 • Car modell
  Mazda6 G194 Revolution AT 2019

Recent Profile Visitors

1,607 profile views
 1. Tolk sem jo zglancal, da se je pregurala, kar vidiš je okvir xD Šalo na stran, še premalo ... bolj ko pučem, več mi ostaja mrčesjih drekov po haubi, pa špricam s tistim odstranjevalcem mrčesa, pa pomaga večinoma samo za tisto kar je sveže gor. Kar je prisušeno je pa katastrofa. @Husky1290 kok se kaj tvoja zdej pere, se pozna, da maš keramiko gor?
 2. @Deeyan odvisno kje se meri pritisk, na izhodu al vhodu Jst predpostavljam, da se tule meri na izhodu, ker načeloma jemle olje iz kopeli in ga potem "šprica ven"? Če pa to ni pravo tolmačenje delovanja oljne črpalke v motorju, naj me nekdo prosim popravi
 3. Zveni logično, manjši pretok, manjši pritisk. Bi blo zanimivo, da bi vas več primerjalo pritiske oljne črpalke. Vprašanje pa je, ali se to dogaja postopoma ali pa se ti zgodi, da tisti delček glih potegne notri in je v momentu grose šajse.
 4. Omg šele danes sem videl kako sem se zatipkal in kako sem klobasal včeraj Ne v oljnem filtru ampak v oljnem SITU, ta je na oljni črpalki seveda. Se oproščam
 5. Po mojem se je od same aerodinamike in downforca pri Audi hitrostrih stikalu utrgalo!
 6. Med servisom pri Pelku pred leti, mi je priporočal to menjati do 150k km. Je pravil, da je ravno prejšnji teden imel v delu eno, za katero je bilo prepozno in naj bi imela 170k km. Sj drgač veste, zakaj se ta oljna veriga utrga, ne? Ne zato, ker bi bla preslaba oz. bi bili problemi s samo verigo, ampak ker v oljnem filtru zaštekajo neizgorjeni delci, in nobena trdota verige to ne reši.
 7. @Bini vidiš ko nisi vzel šestke, z navadnim G motorjem, ta ima pa G v nazivu, ga za filter ne ostane xD
 8. Se se ne ve u bistvu, sam ne vrjamem da bojo 3.0 jybrida razvijal sam za ameriko 😉
 9. @Jest pocakaj na 2022, bojo novo cx5 baje predstavlal.
 10. Torej v Evropti ne bojo nič več prodajali? Na-a to ne vrjamem, sj bodo hybridi tole ... kar pomeni, da bo "ekologija" izpolnjena
 11. Nič jih ne zavira, zato pa bojo nasledne generacije 3.0 in 3.3
 12. Jst ce se kdaj kupim nov avto, gre ziher v folijo hauba, prednji odbijac, predni blatniki in pragovi. Moja bo stara 2 leti pa vem kak je ko ti gredo pikice na zivce. In ja, obzalujem, da jo nisem folijiral.
 13. Joooj ste vi eni packi! Jap tole se vam bo tudi kar hitro nazaj zapackalo, js sm ga enkrat pri Peljku spucal, pa je biu za mesec dni spet v slabem stanju. Me zanimajo vasi rezultati. Meni se potem po ciscenju ni vec pojavlaljo cukanje pri polnem plinu.
 14. Ja nism jst lih za zdruzevanje podjetij v konglomerate, pol se pa pretvarjat, da mas nek svoj produkt pod drugo znamko. Sicer se pa zdej to dogaja vec ali man z vsemi proizvajalci (sigh) ....
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.