Jump to content

50keda

Members
 • Posts

  1,038
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

50keda last won the day on February 23

50keda had the most liked content!

Other informations

 • Car modell
  Mazda6 G194 Revolution AT 2019

Recent Profile Visitors

2,384 profile views

50keda's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

915

Reputation

 1. 50keda

  Bencin/Dizel

  @Boss ja kot drugi ugotavljajo, ne mislim zunanjega, notri je pri cx-60 kar precej zvočno ko kick-down delaš. pri normalni vožnji, se sliši vendar zelo zelo malo, nekateri bi vrjetno rekli, da nič.
 2. 50keda

  Bencin/Dizel

  @Boss pri elektriki šele ušesa trpijo ... zdi se ti kot, da boš vzletel na luno od vseh teh frekvenc elektro motorjev, ko malo bolj pritisneš
 3. 50keda

  Mazda CX 60

  Pa sem jo vrnil tudi sam: Sj tut na sliki ni napačna, prav jo je treba slikat . Parkira se jo pa takole čez 2 parkinga, ker je tolk široka xD Vtise strnem zvečer, da ne bom vse povprek govoril
 4. Ka pa vem. Mogoče so pa res z CX-5 -> Mazda6 zadnim FL -> Mazda3 2019 in -> Mazda CX-30 zaklučji poglave prejšnega oblikovanja, ki mi je bilo všečno. Škoda se mi zdi, da so se oddaljili od okroglih zadnih luči, ki so zej ble prav lušne minimalističe in lepo oblikovane, prednje maske so mi pa tut vse lepe. Ta novi stil pa nisem tako prepričan, še vedno sanjam, da bo bolj podobna vision coupeju po zunanjosti
 5. Fake news ... mislim, lahk da bo podobna, ampak takle photoshop iz CX-60 vrjetno ne bo
 6. Jst bi jo pa čakal in vzel, vendar ko sem se vsedu na zadnjo klop sem si premislu. Nesrečno nizko streho je imela, podobno kot trenutna mazda3 HB.
 7. 50keda

  Mazda CX 60

  To je imel Kolmanič kakšno predstavitev @Aless?
 8. 50keda

  Mazda CX 60

  Pa sm jo šou pogledat še sam, je bila na pol zvakumirana, ampak prvi vtis je že nardila. Ni me prenavdušila, sicer sam nemaram SUVjev tako da to sploh ni bilo presenečenje. Prve opazke so ble pa: dolga havba, kei car stil prednje maske, širina postavitve in nič kaj veliko mesta na zadnji klopi napram cx-5 o.O Do novembra/oktobra, bi že lahko meli kakšno testno, da jo sprobam, medtem ko bom na rednem servisu.
 9. 50keda

  Gume

  Pa je to res? Da so novi modeli gum toliko boljši kot stari? Meni se to zdi bolj marketing, enostavno ne vrjamem, da bo neka guma razvita pred 5-10 letami X-krat slabša kot to ki so jo razvili letos.
 10. Če se bote pa lopatali, pa vežda pridem pogledat Tega pa ne smem zamudit
 11. Ja res je, zdaj je podobna montaži pri šestki Lepše tako zgleda ker ne zakriva maske.
 12. Odlično! Me veseli, da ste zrihtal Zdaj pa gasa naprej! Aja, kje si na konec rihtal in koliko te je prišlo popravilo?
 13. @Alex 12 centov?! A prav berem, kar si napisal? No ja, zgleda, da bojo res prisilili ljudi, da se dizelov znebijo. Al pa bo treba bit kmet, če se ne motim se je zdajšna oblast neki hvalila, da bojo za njih subvencije za gorivo.
 14. Blizu, z Rogle sem se peljal domov čez Zreče.
 15. @Alex ne, če pogledaš okolico ne zgleda ravno kot garaža. Nisem pa še preverjal, kaj se zgodi če ga laufaš na parkingu, vrjetno bi blo po 20 min, 0.0 l/km
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.