Jump to content

50keda

Members
 • Content Count

  761
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

50keda last won the day on July 21 2020

50keda had the most liked content!

Community Reputation

461 odlično

About 50keda

 • Rank
  Ricer

Other informations

 • Car modell
  Mazda6 G194 Revolution AT 2019

Recent Profile Visitors

1,217 profile views
 1. Ne sj ni problem v samem zvoku, so se pa nasle kombinacije obratov in resonanc motorja, ki so to pocele.
 2. Pa da se vrnemo na tempomat. Tudi sam sem veckrat jezen nanj, imel sem ze tudi par prmerov piskanja BRAKE, iz neznanega razloga, in nesteto primerov piskanja, ko je nekdo zavijal s ceste. Se mi pa to dogaja manj in manj, kar pomeni, da vecam varnostno razdaljo ocitno. Zame je najbolj uporaben na AC k je malo prometa, tako kot danes na primorki, idealka 😉 Me je pa ze veckrat prisilno bremzal pri obracanju vzvratno, sploh ce se kaksna vejica nastavibna pravo mesto.
 3. K bi vi vedli kak sm jst cviknu prvic k sm tole ugotovil xD Da se ogledalo maje od basov xD Sm dobil kr flashback iz casov ko sm meu se CD150, k je blo pa res od motorja xD
 4. No jst zdej v sestki 2.5 bencinar furam ze let pa pol avtomatika, pa je tako kot pravis v normal modu je zelo "uglajen" ne bo kr tako prestavu v nizjo. Se tudi pozna kako hitro pohodis stopalko, ce gres pocasi pa uglajeno, ponavad sploh ne prestavi navzdol. Ce pa na hitr pohodis do polovice pa prestav eno nizje. Meni to nekako ugaja, ker ce mislim prehitevat al pa pospesvat mam za to al sport mode al pa kickdown.
 5. Barve in barvnih kombinacij ne prerasteš, al ti je všeč al pa ne Na temo barv, sem našel zanimiv rek na youtubu, nek avstralc se je preselil na Japonsko in tam hodi po vseh možnih eventih (youtube kanal Noriyaro) in snema tam video kak je na svojem kombiju menjeval felge in da gor srebrne in tam komentira, da ne izpada tak slabo. Pol mu žena od mehanika pove kar mu gre: "Eh srebrna ... to je barva za lene ljudi :D". Pa še prov ma
 6. @TiEn a med vožnjo nimaš nikakršnih problemov oz. opažanj? Kakšno turbo luknjo in podobnega?
 7. Yay končno umita kolikortolikor v ročni avtopralnici, že razmišlam počasi, da bom vprašu tule okol na forumu kakega mazdaša, da mi posodi vodo pa kearcher pa raj njemu dam teh 5 evrov, pa v miru avto operem @SpEkTr tvoj sosed še dela? Zdej zdej me bo prjel, da ga pokličem
 8. Tako, po zimskem spancu se znova oglašam Moram rečt, da sem strašno razočaran nad letošnjo zimo in mojo oskrbo mazde, ukrepi pa pri tem sploh niso pomagali 😕 Še sedaj je nisem zapeljal na tretma k Urbanu pri Brniku (vsaj @Spektr bi moral vedeti o čem govorim :D), sem jo pa vsaj v soboto čez GHD Lučine Če že nisem skrbel za njo vizualno, sem ji pa vsaj večkrat privoščil trening PS: kako kaže z našim spomladanskim izletom?
 9. Ja tako je tudi pri meni @Boss probal, da dela in to je to.
 10. Ja tale krozni na planini je groza xD Premali je in pol kr gasa ker ni primernega vhoda v kroznega, ko je treba it okol je pa problem xD
 11. Bila je se druga bolj varna varianta. povezes se preko VPN pa normalno v google play dol potegnes 🙂
 12. Tihi hssss ali šššš to ti zej ne morm povedat al je šumnik ale ne. Sem pa to prvič opazil zelo hitro po nakupu nove. Če ne prej, bom v vaših mazda preveru spomladi, ko bo poraba test čez slovenijo Da ni visokotonec sem skoraj ziher, ker potem bi se to moralo spreminjat z nastavitvami zvoka, pa kot sem že zadnjič pisal, je šum konstanten ne glede na jakost visokih oz. nizkih tonov. Nisem pa še probal, če se šum jača ob večji glasnosti, to še moram probat.
 13. Ne morem rečt 100%, ker nisem danes preverjal, ampak mislim, da dela v vseh vhodih. Danes sem to opažal na mp3. In kot pravim, probaval sem spreminjat visoke tone in base oz. praktično vse kar je v sound meniju in nič ni situacije spremenilo.
 14. Ja tole se Spektr vrjetno ne zajebava, meni se tudi včasih zgodi, da se mi zdi da je tak tiho v avtu kot še nikoli in da radijo nikamor ne špila. To je bolj, občutek kot sam pravi Sem pa danes poslušal nekaj drugega, če daš musko na tiho, se sliši šum. Je še kdo opazil to in ve kako se tega znebit? Sem probaval vse vnastavitve v zvokih kolkor jih pač je in nič ne spremeni, šum ostaja.
 15. Zanimivo, torej lahko pričakujem menjavo v naslednjega pol leta tudi pri sebi
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.