Pozdravljeni zadnje ?ase se mi pojavlja mo?no pokanje pod avtomobilom skratka zju3 ko pripeljem do ?ihta je use ok potem je cel dan parkiran na soncu in potem popoldne ko za?tartam in se peljem 10m neki po?i kot da bi nekdo z kladivom udaril po podnu potem ?ez 50m ?e enkrat isto in potem je vredu. Je mo?no da so bremze ker zadnje so ?e proti koncu.
Fant zlomljeno ima? ?IBKO STABILIZATORJA kolesa in to verjetno na zadnjem kolesu. Meni se dogaja na ostrej?em ovinku, ko se avto bolj nagiba ne glede na druge okoli??ine. Ko mi ga je mehanik dvigno in pogledal zadevo je pokanje ?e bolj pogosto.
Pravkar pa zadevo re?ujem z deli in menjavo tako, da za stro?ke ?e nimam pojma.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fant zlomljeno ima? ?IBKO STABILIZATORJA kolesa in to verjetno na zadnjem kolesu. Meni se dogaja na ostrej?em ovinku, ko se avto bolj nagiba ne glede na druge okoli??ine. Ko mi ga je mehanik dvigno in pogledal zadevo je pokanje ?e bolj pogosto.
Pravkar pa zadevo re?ujem z deli in menjavo tako, da za stro?ke ?e nimam pojma.
MAZDA 6 D 100kw l. 2003 km 197 000
Povezava za deljenje
Deli na druge strani