Skoči na vsebino
Majhen projekt Mazde 323F
Napisano

Pozdrav?ek vsem skupaj :)

Par dni nazaj sem ?el iskat F-ko nekam u tri pisane marjetke z namenom, da si v svojo zmontiram klimo, avto je bil namre? karamboliran ampak s strani. Zadevo smo prvlekl domov in za?elo se je razstavljanje. Ko sem snel kolo smo ugotovil da edina stvar, ki jo je potrebno zamenjati je amortizer (od mehanskih delov podvozja)... kar pomeni... feder, volanski mehanizem, kon?nik, roka, man?eti... vse to je nedotaknjeno :)

Pa sva se s tamalim odlo?la da bova midva to po?timala raje kot pa da pobereva dele dol z nje. Avto je namre? lepo vzdr?evan in ima samo 120.000 kilometrov (ma?ina lep? laufa k pr moji :S)...

Zdej me pa zanima, ?e mogo?e komu le?i kak levi amortizer kje okol bajte, ki bi ga lahko jaz uzel :) ...

Rabil bi pa ?e prednji levi blatnik in prednja leva vrata :)

post-6285-1306154154_thumb.jpgpost-6285-1306154388_thumb.jpgpost-6285-1306154452_thumb.jpg

Evo update za na?o malo modro... :) zamenjan amortizer, feder in kon?nik :D avto je kar se ti?e podvozja zdej bp :D i??em ?e eno 14 col feltno ker je ta skrivlena. Dobil smo tut vrata ... zahvala BOBI-JU :D

?e vedno se i??e levi blatnik ter prednji odbija? pa po novem ?e feltna pa prednja leva lu? :)

?e ma kdo kej od tega mogo?e bi prosil ?e javi :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:D mam dvojne vrate doma,ene so brez napake in rje taka temno modra al ze skoraj crna kot so redke f-ke,in ene zelene so malo podrapane ta prve so komplet z sipo 50eur druge pa dobis za pir so razstavljene goli pleh vse premontiras iz svojih

Jaz bi vzel vrata :) una k so gola... vse gre dol s teh vrat k jih mam zdej :)

Kdaj ?

Kje?

Kok?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pozdrav?ek vsem skupaj :)

Par dni nazaj sem ?el iskat F-ko nekam u tri pisane marjetke z namenom, da si v svojo zmontiram klimo, avto je bil namre? karamboliran ampak s strani. Zadevo smo prvlekl domov in za?elo se je razstavljanje. Ko sem snel kolo smo ugotovil da edina stvar, ki jo je potrebno zamenjati je amortizer (od mehanskih delov podvozja)... kar pomeni... feder, volanski mehanizem, kon?nik, roka, man?eti... vse to je nedotaknjeno :)

Pa sva se s tamalim odlo?la da bova midva to po?timala raje kot pa da pobereva dele dol z nje. Avto je namre? lepo vzdr?evan in ima samo 120.000 kilometrov (ma?ina lep? laufa k pr moji :S)...

Zdej me pa zanima, ?e mogo?e komu le?i kak levi amortizer kje okol bajte, ki bi ga lahko jaz uzel :) ...

Rabil bi pa ?e prednji levi blatnik in prednja leva vrata :)

post-6285-1306154154_thumb.jpgpost-6285-1306154388_thumb.jpgpost-6285-1306154452_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

je fu? cilinder kjer vtakne? klju?,ali je zani? vlo?ek kjer so kontakti v samem cilindru? ?e je vlo?ek s kontakti,nabavi novega potem pa bomo ?e nekaj zmutil ;)

Hm... ja zdej je tako, da je kombi skos pod kontaktom tako, da je potrebno vsaki?, ko se ga ugasne dat klemo dol s plusa. Klju?a sploh ne potrebuje? zato, ker ko klu? utakne? se cilinnder ubrne na prazno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.