Jump to content

Bossek

Members
 • Content Count

  666
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bossek last won the day on April 3 2019

Bossek had the most liked content!

Community Reputation

202 odlično

About Bossek

 • Rank
  Ricer
 • Birthday 06/28/1984

Other informations

 • Car modell
  Mazda 6 CD140 SC

Profile Information

 • Gender
  Moški

Contact Methods

Recent Profile Visitors

468 profile views
 1. V kolikor imas google maps v slovenscini, zastopi vse prav lepo (tudi ce malo po narecju poves). Tako prez tezav das v google maps in poves "Smartinska cesta 52 Ljubljana" in bo naslo.
 2. Sem se pomatral malo ... evo priponke, ce koga zanima
 3. V hladilnik sem nalil, sel en krog. Gretje ni delal, temperatura je bila ves cas normalno ... razen ko sem ga zacel priganjat pa je sla do H ampak potem takoj dol (se pravni nekaj ni ok). No drug teden klicem pelkota bo najbolje.
 4. Ne vem, to pa presega moje znanje avtov sem se neki matral z OBD-jem pa se mi ni hotel povezat na telefon.
 5. Danes dolil hladilno (notri slo dobr liter) .... ampak to ni resilo problemo. Se vedno ne deluje gretje. Klicem drugi teden pelkota ... saj delajo mehaniki?
 6. tako kot je @scania rekel se video prikaz:
 7. Ravno cez notranjost in armaturo je najvec hvale pri CX30. Meni tudi zgleda odlicno, tako minimalisticno urejeno.
 8. Edino logicno ... zato je servis. Nekako se pricakuje, da vedo kaj delajo in kaj je portebno naredit. Ce ne uradni pa pelko ali pac nek drug. Velika vecina sploh ne ve kaj in kje je hladilna tekocina. Saj vem da je to avtomobilski forum ampak ne pricakovat od vseh, da so obsedeni z avtomobili in poznajo vse
 9. Evo kolega mel se nekaj na zalogi. Original roba. Drug teden dolijem in potem upam da bo ok.
 10. za awd lahko recem da ni stalni se vklopi samo po potrebi tale test (sicer mazde 3) kar ok pokaze: https://www.youtube.com/watch?v=glWDH29Zp0A
 11. Ne stevec za temp je konstantno na sredini tako kot vedno. Prav tako nobene opozorilne lucke. Zacelo se je pa tako da sem sel po dolgem casu v LJ z mazdo in po ene 20km se mi je zdelo cudno da se vedno zebe. Potem je zacelo pihat zelo toplo in segrelo kabino, nato je zopet pihalo hladno, nato toplo. Na poti domov je zopet kar precej rabilo da je zacelo pihat toplo in tko je bilo cca 20km ko je zopet zacelo pihat mrzo in tako je bilo potem naslednjih 30km.
 12. @scaniani tako hudo kot se slisi .... do marca je borih 3 mesece in zadnje case zaradi korone mazda bolj kot ne stoji. Od marca sem naredil borih 3k km (prej je bilo toliko v cca 3-4 tednih). Ce sedaj nalejim antifriz notri in v 14 dneh spusca potem vem da je neki narobe. Ce pa nalijem notr in bo do marca ok bo pa potem pelko za vsak slucaj preveril.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.