Jump to content

Bossek

Members
 • Posts

  895
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Bossek

 • Birthday 06/28/1984

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Moški

Other informations

 • Car modell
  CX30 SkyActive X186 AT

Recent Profile Visitors

1,381 profile views
 1. Bossek

  Gume

  No sam po 14 dneh voznje z Dunlop zimskimi (naprom Bridgestone letnimi) opazam da so bridgestone res slabe. Se mi zdi da ko je letna popuscala, dunlop se cisto lepo drzi in nimas niti malo obcutka, da bi avto zdrsnil. Sploh cesta podlipa -> smrecje (kdor se je peljal ve da je cesta RES gladka) je razlika kot noc in dan. Kadar sem malo bolj dinamicno vozil res nisem imel najbolj zaupanja v bridgestone, sedaj z dunlop je zgodba cisto drugacna. Imam pa rahel problem. Nekako voznja ni tisto cisto smooth in mirna. Ne da trese, ampak kot da bi vozil po rahlih grbinicah. Sploh tam pri okoli 80-90. Razmislam da bi sedaj po dobrih 500km peljal se enkrat centrirat.
 2. Na malco bom su v BTC pa se bom ustavil tam na mazdo. Pol se bom pa pomoje med potjo ustavil se v Interclass-u na dolgem mostu. Drug teden grem v akcijo.
 3. Ne se … po moji krivdi. nisem se poklical in se zmenil, tezi mi pa lih vsak dan 😁
 4. Bossek

  Gume

  Evo danes zmontiral Dunlop-ke. Je bil cel teden cez gric v minus, tako da sem se kar odlocil namontirat zimske.
 5. 600 eur ?!?!?! 😱 Nekaj sem nasel na mazda.at ... 107 + kabli. No bom jest vseeno malo poklical po servisih Mazda Extras & Zubehör Details WWW.MAZDA.AT Entdecken Sie das Mazda Original Zubehör, das Ihr Mazda Partner gerne für Sie einbaut. Ok na nemski je pa 237 eur za celoten komplet: https://www.mazda.de/service-zubehoer/zubehoer/details/apple-carplay-android-auto/MZDCAACARDE/MAZDA3/2016-06-01/
 6. Da ne smetim ostalih tem in preden poklicem na servis. Fotr zadnje case poizkusa uporabljati navigacijo toda ne zna in ne zna te v mazdi. Nato si nekako na googl maps na telefonu nastima. No in sem mu rekel, da lahko vgradi android avto v avto. Gre se za Mazdo 3, 2016 letnik. Ve kdo koliko pride modul z vgradnjo in ali to sploh delajo na uradnih servisih?
 7. Malo offtopice ... kaksen se vam zdi nov logotip od Kiee Meni osebno precej boljs kot star
 8. Pri moji imas opcijo da linkas gretje sedezev in volana s klimo. To ti pomen izklaplja vse to. Preveri, da slucajno nimas to vkljuceno. https://owners-manual.mazda.com/gen/en/mzdconnect/gen_mzdconnect_en_v1/contents/34050500.html Link Seat & Climate Control Temperatures Enables climate control to activate seat heating/cooling functions when set to AUTO.
 9. Bossek

  Gume

  Padejo temperature .... pod koliko? Meni ze vsako jutri piska nevarnost poledice (pod 4) P.S. Ogrevan volan je TOP
 10. Bossek

  Gume

  Kdaj pa kaj planirate z menjavo? tocno na 15? kaj prej?
 11. Naredi se tudi da prebere omejitev iz nalepke pri tovornjaku
 12. BTW ce se kdo prasa .... omejitev pise 80, tempomat je 140 fora je, da ko prides iz golova na J obvoznico, imas celo obvoznico potem 80 omejitev napisano, tole bi moral met da po X casu resetira znak in vzame iz GPS-a
 13. Slovo .... od 4 mestne stevilke No sedaj pa nekaj let 5 mestna. Do 6 mestne naj dela enako kot je do 5 pa bo super
 14. Bossek

  Gume

  Evo danes prisle Dunlopke. Se skor tople (stare 6 tednov), made in Germany.
 15. Sam TPMS ni noben problem zdrzi res vse. Problem je ventilcek in potem matica na tem. Na mazdi (Majes) so mi razlozili da je problem ker je drug material in potem ta matica rada pozimi poci. No meni je 2* pocila. Je pa na uradnem bil 1 ventilcek cca 90 eur. Samo matico niso hotli prodat. No potem sem na ebayu nasel repair kit kjer dobis to matico za 5 eur in je
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.