Jump to content

Bossek

Members
 • Content Count

  598
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bossek last won the day on April 3 2019

Bossek had the most liked content!

Community Reputation

127 odlično

About Bossek

 • Rank
  Ricer
 • Birthday 06/28/1984

Other informations

 • Car modell
  Mazda 6 CD140 SC

Profile Information

 • Gender
  Moški

Contact Methods

Recent Profile Visitors

116 profile views
 1. Ja in ne. Preveril sem vse varovalke in so vse ok. Potem sem vzgal avto in je check engine lucka izginila in tudi OBD2 jo ni vec kazal. Po krajsi voznji so tudi ostale 3 izginile in trenutno je brez napak. Vec se pa se nisem vozil, tako da ne vem kaj bo po kaki dalsi voznji
 2. @Jest avto je 2009 letnik tako da nima tega eloop. Akumulator je isti kot je bil prej Varta 95Ah, menjal sem pomoje ok, prvo minus dol pol plus dol in obratno nazaj. Nato sem sprogramiral sipe in toj blo to. Bom preveril varovalke pa mogoce resetiral senzorje potem pa videl kaj bo. P.S. Je pa zanimivo da tudi ko je avto pri miru in v prostem teku se stevec za hitrost premika 🥺
 3. Mas mogoce idejo katero? Nekaj sem danes ze gledal (samo tko povrsinsko). Bom se vsako posebaj ven vzel in preveril.
 4. Zdravo No sedaj ko sem zamenjal akumulator pa dozivljam malo light show: DSC Off, ABS in spodrsavanje ponavadi pomeni ABS senzor. Check engine ... to pa nimam pojma kva je. Vklopil sem OBD in Torque je pokazal napako P0704: Kaka ideja kaj bi to bilo in ali lahko kaj sam pogledal?
 5. Danes probal vzgat na kable pa ni uspelo. Bilo je vec zivljenja toda vzgal ni. Tako da sem se poslovil od akumulatorja in je nov ze narocen. Sedaj pa vprasanje. Ko dam novega not ... kaj vse rabim naredit? Vem da je potrebno nastavit stekla, da gredo sama do konca dol (tud to ne vem se kako), ali je se kaj? Nek obracanje volana levo desno?
 6. Ko se je zacelo (16.3.) vse to sranje sem avto parkiral in od takrat se ni vzgal. Vceraj se spravim, da ga bom malo peljal na izlet in akumulator mrtev ... pogledel koronavirusu. Akumulator je bil kupljen 14. 10. 2014 tako da ravno nov ni. Sedaj pa ... kaj je bolje za ozivitev? Da se avto vzge na kable in grem eno furo ke do vrhnike (sreca imam potrdilo delodajalca, da lahko grem proti Ljubljani), ali da se akumulator napolne s tisto napravco? Ali je katera opcija boljsa za akumulator ali je vse isti drek?
 7. Probaj naredit Hard Reset ... za mazdo 3 je tko:
 8. gledam sedaj konfigurator na uradni strani in .... G122 je na voljo samo z rocnim menjalnikom G150 je na voljo samo kot AWS X pa je na voljo v vseh kombinacijah :| po pravici povem upam da G122 umaknejo in ponudijo G150 v vseh kombinacijah
 9. Tezava pri G150 (trenutno) je, da je oprema omejena ... v Nemciji recimo imata G120 in G150 isti nabor opreme, pri nas pa je G150 kar limitiran. Bi pa tudi sam sel na G150.
 10. Vcasih si recem, da je folk malo prevec obcutljiv ... toda tole je pa res nevzdrzno. No vazno, da so na servisu ugotovili kaj je in zadevo uspesno resili.
 11. https://photos.app.goo.gl/wH1BhWyGyZJZtrMS7 Se malo slabse vidi ... toda vidi se. 11. 2. nesreca proti primorski in lepo varnostni pas ... ampak seveda BMW ne bi bil BMW, ce ne bi to izkoristil in peljal po varnostnem pasu
 12. Bossek

  Gume

  za videz mi je res popolnoma vseeno da bi pa te moje 18 feltne prodal ... ne vem ce bi kdo dal 50 eur, saj niso ravno kot nove Do sedaj sem imel letne dvakrat goodyear eagle f1 pa so ok, samo cena je malo kruta Zimske pa sem enkrat imel continental, sedaj imam pa dunlop in sem z dunlop precej bolj zadovoljen Se pa na 18 avto res pelje kot po tracnicah in je konkretno bolj stabilen kot na 16. Ravno to me malo vlece da bi pustil 18 col, ampak bi dal Sava gor (ki po testih niso slabe)
 13. Bossek

  Gume

  Pocasi se priblizuje cas za menjavo na letne. Moje 18 col letne so fuc in sedaj se moram odlocit. Ali vzamem 18 ali 16 col za poletje. Nekako *2 ceno samo zato da imam 18 col ne bi dal zato se bolj nagibam k 16. Prav tako na 16 poraba kar precej pade. AMPAK!!! Na gumax-u so 18 col Sava UHP2 - 79 eur po komadu, medtem ko recimo kake goodyear/continental 16 col so 85+ na kos. Kaksen nasvet?
 14. res je ... na svedskem ceniku ni vec 122 opcije, prav tako na finskem

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.