Skoči na vsebino
Mazda 323F BA
Napisano

Pozdravljeni!

Sem lastnik Mazde 323f BA letnik 97., ki ima 250 prevo?enih.

V lasti jo imam slabo leto in opa?am, da mi ob mo?nih nalivih voda pronica skozi ?ibedah v streho, kjer nato kaplja na sopotnikov sede? in mi pod sede?em zamaka oja?evalec...

nekatere luknje sem ?e pokrpal v ?ibedahu vendar ?e vedno zamaka...

HELP?

Simon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljen!

Sem lastnik mazde 323f BA in imam zelo podobne te?ave kot si jih imel ti ( utripanje airbag lu?ke, ?ipe se te?ko dvigujejo, ?arometi ob poslu?anju glasbe utripajo... ) pri meni je mo?no, da so te?ave zaradi wooferja in 4-ih 180WAT zvo?nikov, vendar imam avto komaj leto in je bil pred tem zelo malo vo?en... zanima pa me ?e bi se dalo kako stopiti v kontakt z avto elektri?arjem, kateremu si peljal svoj avto?

Hvala in lp!

Simon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f in njeno stanje
Napisano

WOW!

lepo narejeno, sem jo videl glih v?eraj v mariboru pri zavarovalnici, mater ma lep zvok!

me pa samo nekaj zanima, sepravi te mazde 323f ba l 97. imajo ponavadi spojler, moja ga pa nima, vendar sem ga ?e naro?il iz nem?ije. je potrebno ta spojler homologirati? nekateri pravijo da ne, saj je serijski...

Hvala in lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.