Skoči na vsebino
zvok stikala ...
Napisano

Ja to bi lahko bilo to...sam alternator ne crkne vsak dan...sej ne da bi ga ?e kdaj menjal sam...

Kj to pomeni da lahko po?as razmi?ljam o novem alternatorju...kolk ?asa ti je ta Tk Tk delal...

lp

Stikalo za polnjenje aku?

A ni tako da je v altenatorju vgrajen reglar, ki uravnava napetost s katero potem avtomatsko polni aku?

To je tko ja, kar je spet mo?no, sicer ne vem kako se reglar ogla?a..?e se, lahko pa pove?em s tem da ko ja avto mrzel se to ne ?uje, oziroma ko avto zapali?, torej je ti?ina dokler se akumulator na anpolne nazaj...

mo?no je to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zvok stikala ...
Napisano

Ma sli?i se tko komaj, kot bi bilo nekje v sovoznikov delu armature. ni da bi bilo mote?e. Dobil sem tudi namig da bi bilo mo?no da se sli?i stikalo ki vklaplja in izklaplja polnenje akumulatorja. Pri tem me je opozoril da bi zanl nehat polnit akumulator ?e bi stikalo obstalo na napa?nem mestu.

Da bi pa karkoli drugega bilo zraven pa nisem opazil, tudi nobenga efekta da bi karkoli cukal avto, avto dela prfektno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zvok stikala ...
Napisano

ma po moje to ni, itak sem mel redni servis pred kratkim in jermena so bila menjana in nategovalci tudi. Sli?at je kot stikalo ki preklaplja.

Zelo bi mi pomagalalo ?e bi mel elektro shemo tega avta...?e ma kdo.

Vsekakor pa ni da bi mahansko kaj udarjalo...

hvala za odgovor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zvok stikala ...
Napisano

Pozdravljeni.

Meni se je pojavil zvok iz spredaj kot ki se sli?i kot da preklaplja neko stikalo, oziroma rele. Ko se avto ogreje preklaplja ko spusti? ali doda? plin.

Kaj bi lahko bilo ot, sumim da je nekaj povezano z alternatorjem in polnjenjem baterije.

Torej zanimam me ?e je mel kdo kaj podobnega oziroma ?e pozna problem in kaj naj jaz, preden kj neha delat. Gre za Mazdo 323 1.6 16V limo, l93

Polno hvalo za pomo?

lp

Samo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.