VSI PISATELJI TEGA POSTA, ALLO??!!, ZAKAJ SAMO PLUVATE ?EZ MAZDO, SERVISE...
ZAKAJ PA POTEM ?E IMATE MAZDE?? PRESEDLAJTE NA DRUGE ZNAMKE, KJER BOSTE
SIGURNO OGROMNO PRI?PARALI.
Sej vam ni treba na poobla??ene servise vozit svoje mazde, sam ne jokat pol k se lu?ke pr?igajo,
ko rabite tester itd. Meni osebno se tudi malenkost pretirano dragi zdijo servisi, ampak fantje so
zakon, prjazni (gama btc Grega/Majes) vse so mi znal razlo?it in popravt, vsaj prej k sem mel M6.
?e si redna stranka ti gredo v?asih na roko, posodijo nadomestno vozilo (?e je prosto ),
te peljejo v slu?bo, to ti pa vsak "gara?ar" ne nudi. Saj razumem, da nima vsak par tiso? evrov
pla?e, ampak ?e vam je preve? 300,00 eur za servis dat, potem si lastite napa?no znamko. Poceni vzdr?evanje dobite pri vseh korejcih, fiatih, citroenih...
Mene zanima, ?e je imel kdo isti problem. Pri dolo?enih obratih, npr.: 5.000 rpm, mu zmanjka mo?i, tako kot da bi ga zadu?ilo ali nekaj podobnega. Mislim da ni zmeraj pri istih obratih, v?asih pri 4.000 v?asih pri 5.000, ne vem ?e je kaj z elektroniko, ali je kaj drugega. ??? Je pa tako da potem avto slab?e vle?e, vendar ne vem to?no ?e skozi, do rde?ih obratov, ali kje vmes to popusti.
Po vsej verjetnosti je treba loputo korigirat/popravit/nastavit.
Koliko ima? pa kilometrov, in ali pravilno uga?a? motor - nabiranje oglika...
Tako je v knjigi kjer so navodila in seveda ostale zadeve mora bit koda radija,najverjetneje kje na plo??ici napisana,v?asih pa celo to kodo najde? na samem radiju ?e seveda ga ven sname?-ampak poglej v navodilih.
?emu potem koda, ?e jo lahko vsak aktivira. Potrebno iti na servis=> obstajata dva na?ina
-radio ven, nato po?ljejo v austrijo
-ali pa s posebnim postopkom aktivirajo na samem servisu cca 100,00eur (vsaj blo je toliko)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
upwind7 sem zelo subjektiven, ni? ne skrbi, avto s katerim delam kilometre je BMW 530xd,
za drva vozit imam pa CX-7, ?e si ?e hotel vedeti. S tem da je bavarc 4x dra?ji v osnovi
pa se mu tudi kak?na lu?ka pri?ge in kaj crkne, pa kaj a tebi laptop oz. stacionarni ra?unalnik
nikoli ne nagaja. Dej pomislimo koliko ene ?are je v vozilih in vsi pri?akujemo da bo kar
ve?no delal, doma ti pa en printer usran ob?asno nagaja.
upwind7 Pa ?e povej mi po tvoji inteligenci, katera znamka osebnih vozil bi bila primerna za
nakup??!!
lp
retail
Povezava za deljenje
Deli na druge strani