Skoči na vsebino
Ropot motorja pri hladnem v?igu
Napisano

Je pa problem,pri 3800 obratih nekaj spredaj od spodaj zvibrira ali ????kaj vem kaj,sploh poleti v vro?ini in ko laufa klima???Na servisu ne vejo o tem za kaj se gre ni?.In ?e problem,vedno ko se avto na novo starta,ko speljem in iz prve prestavim v drugo brzino,se od spodaj sli?i zvok,kot da bi se nekaj vkloplo??????

Kaj vam delajo v redu?????

Z prej?no mazdo sem imel 170 000km,pa je sla ko ura. :jupiii:

Kod mene pri 3800 nekaj zavibrira ili rekao bih zaurla ali to samo jedamput, kao da ne?to sjedne na svoje mjesto i ond aje OK. Mo?da je to do auspuha.

Po ljeti kad radi klima i kad se auto zagrije hladan zrak ohladi plastiku pa pri cca 3000 zavibrira ova plastika

Objavljena slika

Po zimi mi se to stalno javljalo i onda sam re?il problem sa komadom spu?ve i sad je OK :bravo:

Objavljena slika

I ne?e? vjerovati i meni se ?uje nekakvo uklapanje u svim brzinama, rekli mi na servisu da je to normalno i da se to to ?uje hvatanje kuplunga (kva?ila)

I moja je prva serija iz 2004 godine!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.