Skoči na vsebino
mazda 6 noče "vžgat"
Napisano

probaj z drugim klju?em! (avto ima dva klju?a)

meni se je na prej?nji 6ki zgodilo to, da sem moral en klju? opnovno priu?it na avto... avto je verglal, ni pa zagnalo motorja

z drugim klju?em je kresnil takoj

Ja samo res drugi klju? ce das drugi kljuc od mazde ne v?ge

Poslano z mojega HUAWEI VNS-L21 z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 noče "vžgat"
Napisano

Lp, ker sem novi na tem forumu bi vas vse skupaj prosil da mi pomagate z nasveti,predlogi ali va?imi izku?njami. Imam mazdo 6,2003,2,0tdi 89kw, avto sem pred kratkim kupil od znanca,poznam avto, smo opravili servis komplet in to je to, ampak avto zdaj ne v?ge,ne da niti glasa oz znaka da sploh bi. Nobena lu?ka se zasveti tak da vas prosim za pomo? oz va?e izku?nje,hvala v naprej

Zdravo takega problema ?e nism imel akumulator ampak pravis da akumulator si zamenjal nevem probavaj kable pa kar je povezano z elektriko mogo?e ti uspe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako popraviti praskice rje?
Napisano

Moja mazda da ne govorim zadni blatniki pereli pragove sm porihtal ker mi je voda tekla in zalivala notranjost ne veliko ampak ko je bil dez je blo grozno mokro in sm to porihtal ostalo bi mi uzelo prevec casa in denarja da bi porihtal blatnike

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poliranje oz. obnova ?arometov
Napisano

Mislil sm mu dati polirat pa sm mu poslal sliko pa je reku da ?e ni tko hudo da se zaenkrat ne spalca denarja stran metat ma pa z kerami?nim premazom in polira nakonc pa ta premaz da ?ez ali lak sej mi je opisal kako to dela lahko ti pa najdem njegovo ?tevilko in ga pokli?e? za ceno ?e ti bo ustrezala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda premacy 1.8
Napisano

Zdravo po podrobnej?em pregledu motorja sem se ?isto nevede naslonil na avto in je v brzini in se je avto premaknil nazaj in mi nekaj ru?i po menjalniku podobno kot nebi bil v brzini nekje umes in sem ga pomikal naprej in nazaj in si ne razumem kje in zakaj ?krta po menjalniku ko je v prestavi in avto ugasnjen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda premacy 1.8
Napisano

Zdravo imam problem gre za mazdo premacy 1999 1.8 motor bencinar. avto mi cuka ko speljem z mesta cuka mi use do tretje razn ko pride nad 3000obratov potem neha kaj bi lahko bilo narobr hvala za odgovore

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.