Skoči na vsebino

amatej

Člani
  • Sporočil

    180
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Nedavni obiski profila

2.102 ogledov profila

Dosežki uporabnika amatej

  1. amatej

    Mazda CX-30

    A ni malo zgonjen volan za 3let in 50k? slika 6.
  2. amatej

    Zanimivi oglasi!

    Koliko mislite, da je neka realna cena za Mazdo 6 1.8 TE bencinar, letnik 2009, okoli 170k?
  3. amatej

    Računalništvo

    Predvsem je razlog to, da vsa jedra od 7950X3D nimajo sočasnega dostopa do tega hitrega cacha. In tistih par jeder več, ki itak nimajo simultanega dostopa in razlika preformansah ne odtehtata te cene. Popustu na DE/AT prištej še tvoj čas ter poštnine oz. jajcanje v primeru ko/če boš uveljavljal garancijo. 7900XTX, ki je top je še na PCIE 4.0. Verjetno, ko boš potreboval PCIE 5.0 oz. bo to zate predstavljal bottleneck boš že menjal komplet opremo. Asus je imel težave pri kurjenju 7800X3D zaradi voltaž itd. Kar je konkretno zmotilo folk je bil njihov arogantni odnos do strank ala: Tukaj imate BIOS update, ki popravlja našo neumnost, ampak ga nalagate na lastno odgovornost. Če bo kaj narobe ste sami krivi?? WFT Jaz bi vzel npr. GIGABYTE B650 GAMING X AX Sem pa ravno par dni nazaj gledal koliko bi prišla konfiguracija z 7900XTX in 7800X3D in je bilo okoli 2.5k brez diskov.
  4. Je že kdo našel kakšen dober wifi dongle za CarPlay pri Mazdi 6 2018+ ?
  5. amatej

    Računalništvo

    Google pravi: The KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR bug check has a value of 0x0000007A. This bug check indicates that the requested page of kernel data from the paging file couldn't be read into memory. Torej ko dela paging (kopira stvari iz diska v ram in obratno) se ti usuje. Če je disk nov potem je velika verjetnost RAM. Lahko si pa rojen pod srečno zvezdo in si dubu fault ssd ampak ja. Za RAM check maš: https://www.memtest86.com/ Zakaj ne? Skopiraš fajle drugam, v novem programu odpreš .torrent datoteko in za download path nastaviš prestavljene datoteke, naredi checking in je to to.
  6. Hvala za info. Sem se zapeljal na Interclass in so zrihtal v par min
  7. Pozna kdo koga, ki se ukvarja s poliranjem in je OK? Na parkirišču me je nekdo s plastiko naslonil na sovoznikova vrata. Za klepat ni nič, rabim pa nekoga da mi pove ali bo lahko spravil ven s poliranjem.
  8. amatej

    Zanimivi oglasi!

    35k za pežoja hayaaa
  9. amatej

    Mazda CX-60

    Sem opazil, da se zaklene samo če greš na levo oz. desno stran s sprednje strani. Očitno je senzor bolj na zadnjem delu avtomobila.
  10. Zamenjal gume. Nataknil GY ASY F1 6
  11. amatej

    Gume

    Jih kupim 8.
  12. amatej

    Gume

    Tnx. Preverim kakšna je številka pri vulkanizerju.
  13. amatej

    Gume

    Neke normalne gume, za normalen denar. Nekih športnih ekstremov ne rabim, prav tako ne bi imel goodride kitajskih. Ni mi pa problem 10€ več, če je guma boljša. Gre za edino stvar, ki avto drži na cesti Ponavadi sem pogledal top 3 review-e in kupil eno izmed teh. Edit: Tudi ne delam toliko kilometrov letno, da bi se ukvarjal s pretirano obrabo gume... Bo prej guma trda predno jo bom zvozil.
  14. amatej

    Gume

    To sezono bom moral zamenjati letne gume 225/45 R19 na Mazdi 6. Kakšna ideja kaj kupiti ?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.