Jump to content

amatej

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 odlično

About amatej

 • Rank
  Kotalko

Recent Profile Visitors

130 profile views
 1. Glede na to, da se avto prodaja že n časa in še vedno vztraja pri cenah 25.600€, 25.250€, 25.199 in po dogovoru sicer ni ravno zanimiv oglas... je pa opomba toliko bolj Mazda Mazda6 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda6 Karavan CD150 Revolution beri opombe , letnik:2019,0 EUR :: www.Avto.net ::
 2. KIA za 32k? 🤣 To dobim dve, še eno za ženo? Mi je prav žal ampak moral sem napisat
 3. Sem klical, gre za čisto obično ceno.. plus dajo še mislm da cca. 2,5k popusta. Mislim, da je isto pri ostalih modelih.
 4. Jaka akcija Kot, da se delajo norca. Očitno jim ne gre tako slabo... Mazda Mazda6 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda6 Karavan G165 Revolution AKCIJA, letnik:2020,33000 EUR :: www.Avto.net ::
 5. Sem ga vzel ven in ga dal ponovno naviti pa ni bilo nič boljše. Na določene momente pa preneha delovati. Pomoje je problem na kanalu ojačevalca. Kaj pa vem, mogoče se da preveriti ali so vsi kanali OK. Pošlji ja, od viška glava ne boli
 6. Ma ja sej to. V tistih parih kvadratih vseh 10 zvočnikov niti ne zapoje dobro. Gre bolj zato ker me najedajo cene in hreščanje... Kličem na servis koliko stane zvočnik. Ja ne vem kerga pa imate, imam dva v katalogu. Cena xyz ali pa 2x xyz... sem rekel zih je dražji 😕 Sem pa bral, da imajo tele mazde probleme glede Bose in da notri niti ni Bose kvaliteta ampak en “kartonski” zvočnik. Bolj oz firbca me zanima ali imajo novejše Mazde tudi probleme z ojačevalci itd... Glede kvalitete zvoka v prih kvadratih pa ...
 7. Baje je v Dravljah en majster, ki ima avtoakustiko čez. Moram se zapeljati tja pa da vidim kaj bo povedal. Je Bose kaj bolj kvaliteten v novih Mazdah? Vsakič, ko vidim Bose opremo me kar mine 😕
 8. Sigurno ni mogoče uporabiti istih kablov? Ok, mogoče so konektorji drugačni ampak a sigurno ni pretvornikov? To si se zanimal pri kakšnem avtoakustiku?
 9. Imam Mazdo 3 2010 letnik, ki ima Bose ozvočenje. Zadnje čase (1 leto -.-) se mi dogaja, da mi levi spodnji zvočnik hrešči (ali pa sploh ne dela). Prav tako so težave pri visokotoncu (ne deluje). Bi rekel, da je šel ojačevalec. Popravilo mislim, da je cca. 300€ ampak razmišljam v smeri, da bi vse pometal ven in zamenjal ozvočenje. Je že kdo počel kaj takšnega? Sem klical enega avdio opremo in je samo kašljal, ko sem mu povedal ceno novega ojačevalca Torej je že kdo metal ven Bose zvočnike?
 10. Mislim, da je imel ceno malo čez 25k.. Tista G192 je pa še vedno gor. Cena identična. Pa še korona je malo usekala...
 11. Tale se tudi že nekaj časa prodaja: Mazda Mazda6 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda6 Karavan CD150 Revolution, letnik:2019,0 EUR :: www.Avto.net :: Koliko bi rekli, da je tole vredno?
 12. Imel iste težave nad 130. Po centriranju gum je bilo OK. Na zadnji levi je manjko 55g. Nisem niti spraševal zakaj -.- Takoj, ko sem vulkanizerju omenil tresenje je izstrelil zadnje gume.
 13. Mislim, da je Pelko imel eno RX-8. Na tablici je pisalo KR STROSEK. Že ve zakaj
 14. Živjo, imam m3 2010 (sedan) in zadnje čase pri zaviranju opažam tresenje volana pri cca. 130. Sumim, da so diski zreli za menjavo. Imam cca 125k prevoženih. Ima kdo kakšne izkušnje glede znamk oz. kaj kupit? Bral sem, da naj bi bili poceni Brembo bolj jajc itd. Ali naj enostavno grem do Pelkota in zajamram, da volan trese? lpm

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.