Jump to content

amatej

Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 odlično

About amatej

 • Rank
  Trotlfahrer

Recent Profile Visitors

323 profile views
 1. Posesal, da se sveti kot nova. Naslednji vikend se lotim usnja in zunanjosti.
 2. Uf ja, zajebal. Maš prav.
 3. Ma ja sej plugin je sicer kul. Sam vse kar ima dometa 200 km je drago, ko žafran. Če rabiš velikost avtomobila za psa in familijo.
 4. Ne morem stran od Mazde. Bomo šli pa na obalo na kavico pa nazaj Danes sem šel en krog in nekako me vleče tale šestica CD175.
 5. Ja to me malo moti ja. Pa da nima avt, pa da ni malo več opreme Baje ima G165, do 4k (če se prav spomnim) enako krivuljo navora. Baje je pri G145 razlika šele nad 4k obrati.
 6. Ma ja saj imajo enega za 24 - 25k, leto starega. G145 z nekaj opreme vendar je poliman z nalepkami in malo odrgnjen zadaj. Naj bi šlo vse dol. Mazda Mazda6 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda6 Karavan G145 Attraction, letnik:2020,25700 EUR :: www.Avto.net :: Diesel je cenejši plus, avt in več opreme. Malenkost starejši. Bom videl danes kakšno je stanje.
 7. Ja, do šihta v eno smer imam dobrih 5km. Tko, da ja. Verjetno bo sedaj kaj več daljših razdalj glede na to, da bomo hodili na kakšne izlete (otroci, pes itd.) ampak ja. Večina voženj je po mestu.
 8. Bencinarja sem peljal. Sicer G145 in ročnega ampak zadovoljen. Točno tako kot sem pričakoval za Mazdo. Danes popoldne grem pogledat še dizla. Malo nabiram informacije glede mašin, kako se obnese itd. Z nakupom mi ni potrebno ravno z glavo čez zid. Zdi se mi, da so mašine ratale malo boljše in bolj "odporne" na kratke razdalje ali pač. Si zadovoljen z menjalnikom itd. Jaz sicer gledam revolution top opremo. Naj na kaj še posebno pazim, razen na zvit pleh, ohranjenost, zvok mašine itd.?
 9. Opažam, da ima veliko ljudi diesla. Oz. se ravno ne sekira glede prevoženih kilometrov. Gledam CD175 AWD AT par let staro. Sicer bi raje bencinarja zaradi mojih kratkih razdalj (cca 15k letno) vendar je lepo opremljena in tudi cena je kar OK. Koliko jo bodo ubile krajše razdalje? Ok na vsake toliko časa se jo malo spiha, da se DPF spuca. Rajši ne kot ja? Pelko pravi, da naj bi bili letniki 2018 in gor čisto ok. Težave so bile pri prejšnjih dieslih.
 10. Lada Njiva 4x4. To je avto.
 11. Nova je 19k. Težka bo za tak denar, mogoče ti pa rata. Srečno. Mazda CX-3 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda CX-3 G120 Revolution Avt. + Navigacija. vzvratna kamera, letnik:2016,15300 EUR :: www.Avto.net :: Mazda CX-3 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda CX-3 G120 Takumi - 1. Lastnik, letnik:2017,15900 EUR :: www.Avto.net :: Mazda CX-3 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda CX-3 G120 Revolution 1.LASTNIK, letnik:2016,15290 EUR :: www.Avto.net ::
 12. Notri pa zgonjeno kot, da bi se z njo po njivi vozil :S "Prodam lepo ohranjeno mazdo3 2.0i gta" in "Letom primerno ohranjena"... vsaj posesal bi jo lahko.
 13. Mah kaj pa vem. Gledam in gledam pa redko opazim. Bi rekel, da je res lahko problem. Nekje malo manjši, nekje pa večji. Tam kjer je večji se pa izgovarjajo na tehnologijo, ker je luč slabše narejena. I guess
 14. Nisem na FB, bom pri kolegu odprl. Maš kakšen link, je skupina odprta? Vlaga se spremeni v kapljico, kapljica se posuši kar se vidi v luči. Malo smrdi na serijski problem, ki pa ga nočejo priznati?
 15. Malo se oziram po menjavi moje trojke in iščem variante kako in kaj. Cenovno, prostorsko itd. Pa to sicer niti nima veze. Pred časom sem šel voziti Octavio z LED zadnjimi lučmi in vidim malo kondenza. Sem rekel OK, feler v luči.. bo naslednja boljša. Pridem včeraj še enkrat na test in opazim kondenz v obeh sprednjih lučeh. Malo čukasto gledam v tisto luč in vprašam prodajalca kaj je na stvari. A gre za serijsko napako ali ne? Odgovor prodajalca, da na servisu pravijo, da se vozi 1h in če kondenz ne izgine, pripelji na servis. Baje so kakšno luč že zamenjali ampak, da ni serijska težava. K
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.