Evo, sem vceraj poklical na vse Mazdine servise v sloveniji. Klical tudi na nekaj AMZ baz, pa se nekaj Toyotinih servisev, saj sem pri Yarisu opazil enak sistem. Nikjer nisem nic zvedel.
Ne vemo, nismo imeli se nobenega takega primera in podobne reci sem poslusal. Vsi po vrsti pa so mi rekli naj pridem tja, pa bodo ze nekaj pogruntali. Mislim, a se kle sploh da kaj stelat? A se v skrajnem primeru da namesto tega sranja namontirat une prejsnje sobe z bunkico, al kaj?
Nova tehnologija-novi in nere?ljivi problemi za navadnega smrtnika-servisi slu?ijo.
Il mondo e fatto per i furbi (svet je bil ustvarjen za iznajdljive).
Pa jebemti danes ni moj dan. Kolegu po?ljem dizl filter me kli?e, sem po?ljem obratno... Za konec dneva pa ?e me na relaksacijski vo?nji na Pohorje v taki grabn potegne da me je po trreh urah mojega krampanja, kon?no potegnil nek kopr?an s terencom ven.
Dobite zjutraj prave slike, zdaj grem spat!
lp, Ale?.
He,he,mora prit kopr?an z obale,da te potegne ven.Si videl,kako smo prijazni?
Ali pa ima? svojega serviserja brez ra?unov in ima? avto pa? dokler gre naprej.
In ?e pol ga popravi? za male ?olde in se vozi? z njim do nezavesti.Zakaj bi takoj,ko avto kupi? razmi?ljal o prodaji in koliko izgubi? z prodajo...Sej je narejena Mazda,da traja....in traja....
3 leta... italjanski uvoznik subvencionira 2 leti za svoje kupce v Italiji in zgolj tam.
Anzi je podaril 2 leti zgolj italijanskim kupcem.Z novo 6-ko je tudi to izpuhtelo (preve? stro?kov v 5 letih na avto) in so to tudi oni ukinili,tako,da je tudi tam sedaj samo 3 leta ali 100000 km.
Jaz sem tudi mislil,da bom imel podalj?ano garancijo...pa ni?.?e na na?em servisu v Slo.so mi srali zaradi Italijanskega porekla.
Ali lahko dam v mojo 6, ki nima DPF filtra, to olje? Po moje ne bi smelo bit problem...Je ugodno, ker na servisu so mi rekli, da je 23EUR.... Tu pa 15 EUR...
saj, mogo?e ga pa ker drugi servis ma, samo da se npr. v Velenje ali pa v LJ peljem po akumulator, pa ni ekonomske ra?unice ali ?
me pa skrbi, da bo tak, kot takrat, ko sem iskal za MX-3, pa sem komaj na?el pri Vesni v Ljutomeru (te trgovine ve? ni) nekje v koti v skladi??u skoraj primernega, sem moral spodnjo plasti?no nosilno plo??o malo od?agat, pa je blo OK
pismo... ?edalje bolj mam ob?utek, da mam neki luksuzvagn
A najve?ji smeh pri tem na?em akomulatorju je ta,da ima to?no tak?ne mere kot akomulatorji za traktorje.
V eni trgovini za avtodele je to ugotovil.Samo tip je imel neko ameri?ko firmo aku.,ki pa so bili astronomsko dragi.
Kako to,da nimajo tudi ostalih znamk?Ker na tem servisu mi je ponudil ene tri razli?ne znamke.
Res pa je,da je bil moj zadnji na zalogi,ker je ravno takrat pritisnil mraz in je rekel kapo servisa,da so jih prodali vse v enem tednu.?e ne ,bi tudi jaz moral ?akati kak dan ali dva.
Kot ti je rekel Boj? probaj ?e na kakem servisu ali pa v akcijo in iskat pravega.Samo jaz ga v celem Kopru nisem na?el-zaradi dimenzije. :ne vem:
ok... dosedaj je zadeva taka:
- Lepo?a - ni na zalogi, lahko dobi jutri - cena cca 220 EUR (original)
- ?erbinek - mu je zmanjkalo, lahko dobi jutri - cena 214 EUR (original)
- Peternel (A) - ma na zalogi, BANNER - 197 EUR
jok pa na drevo
danes bom dolil destilirano vodo, ?e jo bo treba, pa s kabli ?tartal, pa da vidimo, ?e bo vsaj tolko dr?al, da grem do ?tacune, ?e majo kaj primernega
kriza
?udno visoke cene-?e posebej BANNER-jev.Mene je stal 113 ?.In to ?isto sve?,datum izdelave 09-2008.
danes zjutraj se je odlo?il, da mi ne bo ve? v pomo? pri zagonu vozila
zdaj pa jaz vas vpra?am, kakega kupiti, original, ali nadomestnega, ?e nadomestnega, potem s kak?nimi podatki ?
koliko sploh stanejo akumulatorji dandanes ?
ve kdo, koliko stane original ?
?e sre?a, da mam ?e eno Mazdo
Jaz sem ga vzel kak mesec nazaj na Mazda servisu.Je bil tam ?e najcenej?i,pa ?e ?udnih dimenzij je,tako da pazi,?e ga bo? nabavljal kje drugje.Druga?e,moj je firme BANNER power bull,100 Ah.
Original je bil firme Panasonic mislim,da je bil 80 Ah ali pa 90 Ah,ne vem ve? to?no.Na servisu so mi sami predlagali tega.Cena je bila 113?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nova tehnologija-novi in nere?ljivi problemi za navadnega smrtnika-servisi slu?ijo.
Il mondo e fatto per i furbi (svet je bil ustvarjen za iznajdljive).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani