Sam bi kupil dve ALU platisci 16 col original od mazde, da si jih dam za rezervo v dva avta. V enem imam kompresor in kit za flikanje, v drugi pa zasilno rezervo. Vem za 4 plati??a, pa rabim se kupca za dve platisci...
Ce je kdo za skupni nakup, se priporocam...potem pa prodam zasilno rezervo...
Te dni mi je kr naenkrat crknil radio, tudi tempomat ne dela, parkrat se mi pri v?igu ni takoj ugasnila kontrolna lu?ka za sistem proti zdrsavanju in celoten display se ne vklopi takoj ob zagonu ampak rabi kake dobre pol minute. Jaz ?e speljem display pa prazen....potem pa se vklopi prikazovalnik od klime, tisti od radia pa ni?...je ?e kdo sli?al za tak problem kaj bi blo? Varovalke AUDIO so cele! Sicer ga nameravam peljat na servis, ampak prej vpra?am ?e tule, morda je ?e kdo imel kaj takega. ?e je ?el radio po gobe bom verjetno odprl novo temo, kje kupit nov radio screen touch z navigacijo, saj je na netu ogromno kitajskih ponudnikov, vendar nebi ravno testiral nek kr?....bi raje preizku?eno robo....LP
Preglej VSE varovalke...pa ?e tudi mogo?e zavorne lu?i ne delajo...
Pri 107700km naredil servis... ...menjava sve?k z originalnimi, takimi, kot je bila prva vgradnja... ...menjava olja, menjava oljnega filtra in ?i??enje in obnova zadnje desne zavorne ?eljusti... ...in menjava zdnjih zavornih plo??ic... ...200? z delom... ...kar se mi zdi ugodno... ...
Feltne so doma, cena bolj?a kot nove jeklene tako da debate ni. Ustrezajo popolnoma vse mere (tudi ?tevilo vijakov) razen ET odstopa za 3 mm (predpis ET45, te so pa ET 42) Upam, da zaradi tega ne bo te?av. ?e ustrezne nalepke kupim, pa akcija.
Bil sem tudi ?e pri vulkanizerju in sva eno nataknila(slika), da sem videl da gre lepo okoli zavorne ?eljusti, vijaki se lepo pokrijejo, prav tako je sredinska luknja ustrezna (57,1mm). Tudi vse 4 je zavrtel na centrirki tako da so lepo ravne.
Sem pa? zihera?. So pa te feltne iz starega A4. Za zimake bodo super.
Meni delajo spredaj in zadaj samo takrat, ko morajo...enkrat mi je nasprotivoze?i avto mal vode ?pricnu iz 50 odtenkov sive, pa je mal prvi senzor zapisku...umazanijo pa ne zazna...
Spremljaj naprej, kak bo do polovice in na ?etrtino ?lo, pol si pa zapomni...men na 626 tud po 200 km prevo?enih polno ka?e, pol pa pri 450 na polovico pade, pol gre pa enakomerno do lu?ke, ?e ne tankam prej...sem se navadil tako...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, na 08 letniku mam kit notri...na 04 letnik sem pa led mislil not dat...bom pa raje tud tam xenon dal...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani