Ad blue je da rataš plav kadar crkne pumpa.Zdaj imajo psa koncern novo finto če crkne pumpa in ti oni niso natočili njihovo lulanijo se obriši z garancijo -pripravi jurčka.Ma rataš zelen ne plav
Vem ja, nam na službenih treh so že tri šle u maloro pred 200kkm, cena pa 700€ (citrončki koncern) nismo jih menjali, naj se lepo....
V kratkem bom menjal 4x BRIDGESTONE Turanza T005 A 225/45 R19 letnik 2018 z novimi. Imajo od 4-6 mm profila, sicer OK. Morda koga zanimajo - zastonj seveda?
Jaz bi kupil prej omenjeni motor, če ima res tako malo km kot praviš, starega pa imaš še za rezervne dele in se voziš ohoho... 😉 Je pa res, da je precej odvisno koliko sploh še dobiš za tak avto kot je sedaj🤔
Nasankal si v vsakem primeru, zato pa jaz vedno kupim nov avto, četudi malo slabši kot bi si želel a zato bolj zanesljiv in v garanciji! 😊
Želim ti veliko modrosti pri rešitvi tega problema. 👍
Prejle me je klical sin, ki ima Mazdo 2. Menda se mu je zjutraj prižgala rumena lučka - volan s klicajem. Kolikor vem (in sem na hitro preletel), gre verjetno za kakšno težavo s servom?
Verjetno se lahko pelje do mehanika? Sicer bolj tako, kot smo včasih - z mišicami 🙂
zanima me ali ima kdo na Mazdi težave s sliko na vzratni kameri? Meni se namreč dogaja da je slika popačena, oz. slika leti kot na kakem starem tv-ju. To se dogaja občasno. Potem pa prestavim v prvo in najaz v rikverc in je slika ok.
Bo zgleda potreben drugi izreden obisk servisa-prvi je bil zaradi tresočih ogledal,ampak se ta po menjavi enako tresejo😄
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja kaj pa delate z avti,🤔 to so avti za nežne roke in dolge ture.... 👍
Smo zvozili enih 10. HDI dizl motorčkov (350000-430000km) pa še so šli, samo kot avti sami so... 🙈
Povezava za deljenje
Deli na druge strani