No sej jaz sem to 2x pred mnogimi leti sam delal na Wartburgu. Sicer sem si izdelal pripravo iz desk. Ampak ta avto je bil tolk simpl za popravljat, da sem naredil vse sam, od predelave hladilnika, menjave sklopke, zavor, amortizerjev, optike.
Zna bit... obvezno naredi optiko oziroma bi bilo fino še amortizerje in vzmeti zamenjat pred tem. Ker da ti zavija, kot si opisal je po moje čist razštelana optika in ti bo gume pobralo prej kot 2x pomežikneš. Prva generacija je tako ali tako znana, da zelo hitro ob viseči cesti vleče v eno ali drugo smer, če pa optika ni ok je pa to sploh pogost pojav.
Čist tko informativno - zakaj pa ne bi radia zamenjal? OK razumem, da hočeš look ohranit iz tistega časa, ampak radio se da recimo montirat tudi v sopotnikov predal pa se ga ne vidi, samo še prevezavo se naredi na obstoječo instalacijo pa imaš lahko oboje.
Resno, moj avto nima nadstreška in je skos zunaj pa al sije sonce pada dež al pa sneži. Pri nobeni Mazdi nisem imel vlaga v lučeh, je pa res, da sem na 3-4 leta razmontiral luči in odstranil vso svinjarijo, ki se je nabrala okoli tesnil. A to pomaga al ne ne vem, ampak problemov nisem imel nikoli.
To ni normalno in take stvari v garanciji morajo odpravit. 99% Mazda nima težav z vlago, tako da jim lepo povej, da te naj nehajo nategovat in naj odpravijo zadevo.
Zadnji lonec je šel adijo in ob dodajanju gasa oziroma speljevanju ropota kot da bi vozil F1.
Takrat še niso tega pogruntal, da rabijo ravno v takih primerih dva auspuha. Šele kasneje jim je potegnilo in zato imajo danes tudi mali CX-3 SUV-i dva auspuha, čeprav jih dejansko ne rabijo. Mazda je res "clever design".
A lohk sam eno vprašanje? A je tu govora o kakšni Mazdi to o odpadlem avspuhu? Sam da ni to pogost pojav pr teh vaših mazdah? 🤔 Nism na tekočem s to znamko pa me zanima, kako se kej obnese?
Da se ni moja draga en mau nasankala, ko jo je kupla?
Verjemi, da ni panike, ker če bi bilo to splošno dejstvo bi bili robovi naših cest posejani z odpadlimi auspuhi Mazd in auspuharski biznis bi moral biti eden redkih, ki bi imel v teh časih dovoljeno obratovanje brez izjem.
To z Golfom al pa Passatom resno mislim, ker jih vozim službene in mam direktno primerjavo z Mazdo. Golf in Passat sta čist sintetična, resda korektna avta in za nezahtevnega uporabnika super izbira a to je pač to.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No sej jaz sem to 2x pred mnogimi leti sam delal na Wartburgu. Sicer sem si izdelal pripravo iz desk. Ampak ta avto je bil tolk simpl za popravljat, da sem naredil vse sam, od predelave hladilnika, menjave sklopke, zavor, amortizerjev, optike.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani