Jump to content

Gregster

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 odlično

About Gregster

 • Rank
  Kotalko

Other informations

 • Car modell
  Mazda 3

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  Poljane

Recent Profile Visitors

213 profile views
 1. Ah, tale f1...včasih nisem zamudil niti ene dirke, danes gledam bol kot ne še samo zaradi Raikkonena, pa še to sem in tja. Ko on odide pa še to verjetno ne bom...mogoče, če Alonso res pride nazaj.
 2. V bistvu je glih to fora mazde, da nima turbine. Ne more crknit🤫
 3. 165 bencinarka bo vrh glave. Tudi jaz imam konkreten hrib in nimam nikoli težav. Tudi pozimi ne. Pa saj, če živiš v hribih se znaš peljat v klanec za razliko od večine mestnih tule, ki očitno rabijo 4x4 še za po ravnini. Najbolje, da greš pred nakupom na testno vožnjo in kar sam preveriš kako gre v klanec. Jaz letno delam nekaj čez 20 km pa sem se odločil za bencin.
 4. Meni so rekli na servisu, da nikakor ne smem sam menjat baterije oz.odpirat ključa ali nosit k urarju. Najbrž zato, da bi nesel baterijo menjat k njim in bi mi lepo zaračunali. Ha, sem si ogledal video. Simp k pasulj. Na servisu so pa strašili, da to lahko samo oni naredijo.
 5. Haha, hudo👌. Made in china? Alex, ti še spiš z njo😜?
 6. Haha, Alex bo kmalu na bencinarju😜
 7. Se strinjam, pa vendar se zgodi tudi prej. Meni se je sicer pri 120km. Pri našem golfu 4 je izdihnila pri dobrih 350km. Ne sej drugače sem bil s fiatom zelo zadovoljen. Tu ni kaj reči😉
 8. Meu bencinarja s turbino ( bravo 150 hp). Šlo k pr norcih, ampak, ko je turbina shodila je blo pa drago k pr norcih. Zato je prišla odločitev za mazdo in teh težav in skrbi ni🙂. Samo moja izkušnja. Vi si pa kr dajte duška magar v 6ti😉
 9. Pa še sam ga ne moreš zamenjat, ali pač? Ziher je več kot samo odklop in priklop?
 10. Hmm, lepe cene telih aku. In kolk cajta se pričakuje, da normalno drži?
 11. Haha pa komandni stolp obevstit, da pristajate. Aja sej te rdeče zverine se že iz vesolja vidijo😉
 12. No vglavnem. Med korono se praktično nisem nič vozil in zavore ne cvilijo več👌
 13. Haha,Alex in njegovi vici🤣
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.