Res je, sem sprobal. Tudi pri ro?nem menjalniku, ko "zategne?" ro?no vse lu?i ugasnejo in se ne pri?gejo tudi ?e ro?no potem spusti? ampak ?ele, ko za?ne? peljati.
Se pravi se razlikuje od letnikov,.. meni se pri?gejo takoj ko spustim ro?no
?e ima? na avto vedno svetijo dnevne lu?i, ?e le nima? v P in zategnjene ro?e, ko zapade mrak (odvisno od tvoje nastavitve) se pri?gejo ?e kratke lu?i (dnevne ?e vedno svetijo polek)
bom malo hijack-al tole temo da ?e jaz nekaj vpra?am. Pri meni se sedaj pojavlja ista napaka, 6-ka je 2013 letnik, brez I-ELOOP-a. Predvidevam, da bo treba menjati akumulator, bom pa ga ?e pomeril.
?e sem prav razumel, bi bilo potem najbolj?e nabaviti kar Exide AGM, kot je bilo ?e napisano gor. Konkretno mislim da bo tale pravi Exide efb EL604 60Ah?
Dej pelji pred mano pa povej kolk ?asa so ti delal, da vem kdaj peljat avto(pa ?e se kej bol? pelje seveda),.. ker majo ?utast urnik in moram zmeraj med delovnim ?asom peljat. Peljem pa zmeraj v Koper.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Senzor pumpe goriva,
?rpalka goriva
pri meni je bil to vzrok pri prej?nejm avtu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani