sem kar ?e nekaj preiskal, nekaj tudi spra?eval pa sem ?e vedno malo v dvomih, tako da me zanima par vpra?anj:
- Kak?ne dimenzije felten in gum pridejo do zadnjega mm na mazdi6 (02-08) in da ne drgnejo pod nobenim pogojem, brez da bi zavihaval in ?iril blatnike. Torej na stock. V smislu ETja, ?irine plati??a in gume. Zanima me za 18 in 19 col
- Bi 8×19 feltna ET40, z gumami 225/35 R19 drgnila? Jaz si predstavljam da bi, glede na to, da je dane v svoji temi napisal, da ima 7×17 feltne z ET 40 in da je placa med blatnikom in gumo za kak list papirja. Torej ?e gre? na isti ET pri 1 in? ?ir?i gumi, si nekje 12 mm v obe smeri pridobil, torej bi moral bit ET 52, da bi bil rob na istem? Ima kdo drug kak?ne druga?ne izku?nje?
Radio i??em ja, medtem pa samo preverjam za naprej, za xcarlink, se mi je zdelo, da je bil manj?i nesporazum. Sicer pa ne i??em za tako veliko ceno, kot sem ?e v malih oglasih napisal, imam na voljo vzet radio na navadne cd-je z cd-changerjem za manj kot 100 ? in ker ne najdem druge ponudbe za original radie, ki bi bile podobnih cen (tudi na ebayu so dra?ji), bom najbr? kar to vzel in kasneje, ?e bo potreba dokupil xcarlink..
I??em original radio za v mazdo6, ki je bil priklopljen na Bose, ker kakor smo prej ugotovili, ne bom mogu zmonterat sistema na svoj obstoje?i radio zaradi druga?nega konektorja.
Zaenkrat me samo za radio zanima, o Xcarlink bomo kasneje razmi?ljali.
?e za konektor: na videz je popolnoma enak, vendar obi?ajen radio ima High Output signal, Bose ima pa na istih kontaktih Low Output signal. Tako, da zamenjat ?e radio ali pa kupi? Hi-Low converter.
Hmm, mogo?e ?e ve?, ?e sam konektor do radia vsebuje iste kable za Bose sistem gor priklopit, ali je treba tudi to menjat?
Sicer ?e ne vem kako je pri mazdi, ampak pri hyundaiu ti v servisni pi?e, kaj mora biti zamenjano ob vsakem servisu in kaj je treba preverit. Potem pa je le odvisno koliko ra?unajo za uro dela in koliko ur bodo delali. Pokli?i koliko ra?unajo na uro in koliko ur dela bodo imeli, sami deli pa mislim, da bi morali meti iste cene
Tista napravica (v zgornjem predalu) mi je kar v?e?, ker vsaj po slikcah sode? zgleda, ko da je bla ?e original noter Kako pa je kaj z uporabnostjo? Ker se more? za prestavljanje potem stegovat naprej na armaturko, da menja? pesmi itd.?
Zaenkrat pa bi potem najraje mp3 radio na?el, sem upal, da obstaja tudi mp3 s changerjem (kasneje bomo pa vidli ?e glede ostalega )
?e to, ?e mogo?e ve, ali je odvisno od original radia, kak?en je, da se da Bose gor priklopit, je kak?en dodaten konektor, ali je pri vseh isto?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljeni,
sem kar ?e nekaj preiskal, nekaj tudi spra?eval pa sem ?e vedno malo v dvomih, tako da me zanima par vpra?anj:
- Kak?ne dimenzije felten in gum pridejo do zadnjega mm na mazdi6 (02-08) in da ne drgnejo pod nobenim pogojem, brez da bi zavihaval in ?iril blatnike. Torej na stock. V smislu ETja, ?irine plati??a in gume. Zanima me za 18 in 19 col
- Bi 8×19 feltna ET40, z gumami 225/35 R19 drgnila? Jaz si predstavljam da bi, glede na to, da je dane v svoji temi napisal, da ima 7×17 feltne z ET 40 in da je placa med blatnikom in gumo za kak list papirja. Torej ?e gre? na isti ET pri 1 in? ?ir?i gumi, si nekje 12 mm v obe smeri pridobil, torej bi moral bit ET 52, da bi bil rob na istem? Ima kdo drug kak?ne druga?ne izku?nje?
hvala in lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani