Pozdravljeni zanima me kako se re?e tej "toplotni" za??iti ki pride zadaj pod plasti?nim pokrovom motorja. Sem ozna?il z rde?o.
Namre? meni so jo predvidevam da kune na?ele. Za?asno jo bom sam malo prekril z ALU toplotnim trakom, ?e bi pa v prihodnjosti menjal me zanima kaj je to in kje to dobim.
Jaz sem imel na sottozero 3 dobesedno vtor?ke na sredini pojete na vseh 4 gumah enako,.. zdej pa nevem ali je prej?ni lastnik kupil ?e take rablenje ali je to nastalo na samem avtu,.. na letnih tega problema ni zaslediti
Jest imam menzerna medium pa sem zelo zadovoljen. Poliral sem pa rocno (zivim v bloku), kaj sele ce bi strojno . Long story short, karkoli bos vzel bo OK.
Se mi je dzel ja hvala
sm ponesre? editiral post ampak vredu da je vsaj en vidu
mam pa namen holograme dat dol pa 3 manj?e praskice,.. pol pa polimerno za??ito ?ez in to je to
Obudim staro temo. Kje v Sloveniji razen na uradnem servisu se pa kupi te venti?ke s senzorjem ? Gledam za mazdo 6 2014. Imam sicer navadne in sklopljeno opozorilo ampak mogo?e si jih omislim v prihodnjosti.
Jaz sem servis naredil takoj po nakupu samo da sm gvi?en da je vse OK
Glede omi?ne gredi ko si pa spra?eval bi pa momoje motor bilo sli?ati da nepravilno "te?e" oz ?e ob v?igu bi ?udno zaropotalo. Ma? pa na forumu sezname vklju?no z VIN-om katere so bile problemati?ne mazde.
Saj se mi je zdel, da si imel nekam previsoko porabo ko sva se menla,.. tam med 6,7l in 7l lahko ra?una? brez problema, jaz mojo dr?im zdej na 6.7l ze cel mesec. Normalna vo?nja
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljeni zanima me kako se re?e tej "toplotni" za??iti ki pride zadaj pod plasti?nim pokrovom motorja. Sem ozna?il z rde?o.
Namre? meni so jo predvidevam da kune na?ele. Za?asno jo bom sam malo prekril z ALU toplotnim trakom, ?e bi pa v prihodnjosti menjal me zanima kaj je to in kje to dobim.
Hvala
Povezava za deljenje
Deli na druge strani