Hvala,.. Morm tudi jaz drga? testirat z kako ?katlo kao zavira,..sm pa ?e parkrat dobil opozorilo na levem ekranu "BRAKE" pa piskal mi je sam sm u hipu pohodil zavoro tko, da nevem ?e je kej samo ?ajfal
Kot je razvidno iz naslova mi je pregorela ?arni?ka za osvetlitev brzin pri at menjalniku. Zanima me ?e kdo ve 100% kaka ?arnica je notri(w5w?). Ne bi rad razdiral konzole dokler jo ne kupim. Pa ?e to ali lahko brez problema menjam kar z led ?arni?ko?
Nekaj me zanima a tebi se regeneracija izklju?i ?e jo prekine?(ugasne? avto)? Ali potem ko v?ge? recimo drug dan avto izvede do konca ? (me zanima glede na to da ma? letnik 2013)
80 Ah AGM (torej za avte s start stop) bi moral dobiti za cca. 150 EUR. Vgradnja ni nek bavbav.
Ali je akumulator ?e poseben pri avtih, ki imajo i-eloop ali je vsak AGM dober?
Jaz sem pelkota vpra?al je rekel da je za i-eloop vsak AGM after market se pravi neoriginal dober,.. jaz imam i-eloop in start&stop notri pa imam vgrajeno na novo AGM od boscha in sistemi delujejo pravilno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sm mel u prvem avtu od rainbow avtoakustiko ,.. morm pohvalit
https://www.orangeaudio.si/avto-zvocniki/komponentni-zvocniki-sistemi?znamka=888
Povezava za deljenje
Deli na druge strani