Jaz tudi mislim da je kaj takega..
Najprej se preveri podložke. Če je šoba zapikana gor in podložka hin se preveri še sito, sicer ni potrebe.
Zabito sito?
Če ti piše v tuvu samo od >2017 ali kaj podobnega bo ok.
Kupi si glino za ta namen.
Če se ne motim, tukaj ne gre za napako ampak gre za opozorilo. Ker se v tem primeru, tudi nobena lučka ne posveti za armaturi. Pač ECU je motor zaščitil tako, da mu zmanjša moč. Tudi meni se to zgodi, ampak zgolj v primeru vleke prikolice, v kak dajšli klanec, pa če je zunaj res vroče, pa še kak pogoj se mora izpolniti. Da bi pa to fasal zgolj s težo lastnega avta, pa ne vem kaj bi moral z njim počet. Kaj greš 200kmh v kak dolgi klanec?
Boss, jaz za teboj ne bi rad vozil, pa čeprav z mazdo
Haha, kaj je pa ta z bemflom hotel? Prehitro si rekel, me zanima kaj bi rekel? Ker v bistvu ni bilo spet nič takega. Pač avto je zavijal, in ti si zabremzal. Recimo da nisi hotel obviti tega avta...
No potem ko je videl kdo je za volanom je tekel nazaj...Pametna poteza, a ne Boss.
Je pa zanimivo. Na moji šestki bi takole samo piskalo, ampak bremzal pa takole pomoje ne bi. Sem imel že veliko takih situacij. Kako imaš pa nastavljen ta sistem?
LED Flowing DRL Turn Signal Rear Light Strip Car Trunk Braking Light Day Running Light FOR Mercedes Benz W203 W211 Mazda CX 5 6|Car Light Assembly|Automobiles & Motorcycles - AliExpress
😃😃
Jaz sem nekaj časa nazaj menjal, ni billo nič pametnega za dobit, pa imam sedaj zadaj voking, spredaj pa kabo, Diski spredaj so pomoje original, zadaj pa textar. Zaenkrat bp, brez kakšnega cviljenja.
Prestaviš ročko na pozicijske...
Jaz nisem nič zasledil, da bi preko Forscana kaj vklapljal.
Hja, tukaj je lahko marsikaj, preberi malo tukaj:
Smart City Brake Malfunction - New 2016 CX-5 - Page 3 - Mazda Forum - Mazda Enthusiast Forums
Za začetek bi jaz najprej pobrskal po napakah, če je kaj koristnega. Meni se je to nekajkrat zgodilo ,ko je bila megla, oz sonce zelo zelo nizko. Sicer ne. Sem pa bral od tega, da so bile neke težave s kamerami (pregrevanje), do v tej temi zgoraj senzorja pritiska gum očitno, do raznih senzorjev..
Ja zanimivo, bi rekel da je tole ena izjema. Pri novejših tega načeloma ni. Jaz sem imel na robovih malo rje samo pri sestki letnik 2006 potem ne več. Vsaj na karoseriji ne.
Pozabi na garancijo. Tisto je na prerjavenje. No poskusiš seveda lahko, nič ne stane.
BTC...
Plastika na pragu gre lepo s potegi dol. Ravno tako v stebri?ek. Jeba je a stebri?ek.
Kot rahlo zdrsavanje, ampak ?e si zelo ne?en z gasom niti ne opazi?. Ne vem pa, a se samo meni tako obna?a.
Meni je zadnji? Jure naredil u?enje avtomatika, pa se kar precej pozna. Tisto trenutno zanihanje obratov pred ?altanjem v tretjo je izginilo.
Sem pa sicer ?e prej opazil , lahko da je tako ?e od nakupa pa nisem bil pozoren, da se pri mrzlem avtu TC takoj ne zaklene, to pomeni da se avto vozi z vi?jimi obrati, kar pomeni, da recimo ko dodda? v tretji ali ?etrti mal ve? gasa, hitrost ne naraste sorazmerno z obrati. To traja dokler se ne ogreje, kar je ponavadi kak kilometer ali dva, potem je ok in po moje menjalnik dela zelo lepo.
Napisano
Kaj dosti ne. Pač do ene 100 jurjev zamenjat podložke...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani