inlet metering valvue, pri pelkotu se redno menjajo. Ampak nekako mora? diagnozo dobiti. Pomeri grelne, in ?e so ok, je moj sum tam. Sem pa le nekdo na drugi strani foruma...
?e ti pa kadarkoli za?ne ka?ljati v leru (semafor itd) ali celo crkne, je pa 103% to. Ta ventil slu?i za pritisk goriva v ?tantgasu.
Kadar je mraz je epedemija tega - tudi na forumu
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zadnje ?aso, ko pritiska tale mraz imam probleme z v?iganjem svoje mazde (2008 2.0 dizel - 140 konji?ev).
Akumulator je bil menjan 14.10.2014, torej je dobre 2 leti star. Pa tudi mo?no dvomim, da bi bil akumulator ker te?ava se pojavi samo prvi?. Potem peljem tamalo v vrtec (cca. 1,5km) in ko grem iz vrtca avto v?ge normalno.
Kaj bi lahko bilo? Naftni filter? ?tarter? Ogrevalne sve?ke (al kaj ima dizel)?
Skrbi me da bo tole matranje pri v?iganju pokvarilo ?e kaj drugega ... predvsem dra?jega.
Na tvojem mestu bi naredil:
1. ?ez no? polnil aku, ali ?e ne more? zjutraj ?tartal s pomo?jo kablov.
?e v?ge kot more => aku (2 leti je lahko tudi pogubno, sicer pa garancija?)
?e ?e isto nagaja => grelne sve?ke
?e bi ti pa ?e kaj ka?ljal pod ?tandgasom pa bi sumil IMV, ampak pravi? da ti ne
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e ti vebasto dela, ko ti motor laufa, ga sli?i?, ko avto UGASNE?...
Vebasto gre v pogon ob pritisku na tipko na uri, ?e jo ima?...najprej za?ene ventilator, pa pumpo za vodo, pa pumpo za gorivo, pa grelno sve?ko...
?e ena izmed teh zadev ne deluje, elektronika vr?e webasto na izpih...(kot da bi ga hotel ugasnit)...in zaustavitev...
Sam sem ga moral zamenjat...imam novega not...
brez skrbi da ga sli?i? pred v?igom, med lavfanjem in po lavfanju, in ?e posebej spektr ki ga kuri ?e 4 leta non stop s predgretjem preko daljinca (moja monta?a)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Texar
Vag jih ima ze po defaultu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani