To bo rad videl, kako temp vode v 15s pride iz 5stopinj na 50. Resno. Tista modra lu? ki gori ob glavnem zagonu.. No ta ugasne nekje okoli 50 stopinj. In ponavadi naredim ?e 2km
A je kdo opazil recimo iz druge v tretjo nekje s srednjim glasom, da preden salta obrati malo zanihajo? ?e recimo ne?no vozim tega ni, ravno tako ?e pohodim.
To je tamal problem. Slika? prej, da ma? lepo podokumentirano in je. Ima? tudi odobreno reklamacijo kot dokaz ...
?e je kupec pravi, ga to ne zmoti. Jaz sem tudi pri prvi Mazdi kupcu vse lepo povedal, koliko je bil avto butnjen, kaj je bilo zamenjano, pokazal slike, pa se sploh ni kaj dosti menil za to.
Ne meni, ni? ne me?e v safe mode. Vsaj zaenkrat, upam da tako ostane.
Jaz sem imel tudi napako ko je sonce sijalo v kamero. Potem so na servisu nekaj pogruntali in menjali kamero.
V bistvu dolo?en del tega 'sonca' je ok. So primeri, ko nek kot son?nih ?arkov ki pade na steklo, lahko povzro?i to in to ni napaka. So pa potem primeri, ko dejansko je lahko tudi okvara kamere. Ne vem, scania povej kako se je tebi to dogajalo, oz. kolikokrat ti je kazalo to obvestilo?
To se tudi meni ob?asno pri?ge, ?e je kaj na steklu, ki bi prepre?evalo 'pogled'. Pa enkrat ko je bilo sonce nizko, al kaj vem, takrat se je tudi pri?galo neki opozorilo, ki je ?ez ?as samo po sebi izginilo.
A tebi skoz sveti al ne? ?e ne, je lahko kaj na tem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani