Ni nujno, da je ravno originalni... je pa treba biti pozoren, da se uposteva navodila pri menjavi akumulatorja... ker postopek ni tak, da enostavno vzames ven stari akumulator in ga nadomestis z novim... ampak je malo bolj zapleteno... Enkrat sem na servisu dobil ta navodila... in bi jih moral se nekje imeti...
Edit:
Sem nasel in so prilozena...
Hvala,.. potem samo poiskat AGM baterijo. A priporo?ate kako firmo? Pa ?e smem ?e vpra?ati koliko mo?no ?e ne te?im preve?
pa to dobim samo na uradnem servisu ali tudi v kaki trgovini? avto je bil kupljen iz druge roke, ima pa notri 95ah 830a baterijo od varte, je nova vsaj po izgledu,..s pra?ujem bolj zaradi tega da pa? ne pride do kakih napak oz okvar
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
https://www.silux.si/izdelki/dodatna-oprema/avto-zarnice/led-zarnice/zarnice-led-h11/3829858/zarnica-h11-led-6000-6500k-36w-2-kosa
Upam da je dovoljeno linke na forumu stavit. Ima par mojih prjatlov sveti odli?no,.. en ma za dolge sicer drug tip, drug pa za meglenke h11.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani