Avto Bizjan Podutik, se mi pa zdi da je cudno pobarvano in da neoriginalni delni bok nima veze kot je on rekel...Sicer je bilo brez racuna narejeno upam da nebo kompliciral, ker dodatno mu ne mislim pla?evat.
Caki a ni bila zavarovalbica?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja tale rob je kr sfalil, glede leve strani pa takole, upam da se zdaj vidi. Overall nisem najbolj zadovoljen, cena 350eur (+50eur zavarovalnica maribor pred?koda) se mi sicer zdi solidna. Naj reklamiram?
Ucirej cez dan (zunan blo toplo) pa se ventilator ni vzgal. A ima to kaj v vezi z gretjem kabine, ko je motor se hladen? Namrec prodajalec ni tocno znal obrazloziti kako deluje, naj bi pa bilo nekaj v vezi z neko kemicno reakcijo.
Daj prosim ne se obremenjevat pa pusti avtu naj dela, dokler je cagar tam ko mora biti stvar dela.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zanima me ?e je kdo ?e imel te?ave pri v?igu avtomobila. Ko je avto segret avto te?je v?ge (hladen brez te?av) Akumulator je ok ( narejene meritve). Pravijo da so problem krta?ke na zaganja?u. Koliko so to stro?ki in koliko ?asa traja popravilo.
se da obnoviti pri avtoelektri?arju
Ne ?iriti krive vere...tudi na 2.2 je potrebno ?i??enje cedila v karterju. Jaz sem recimo z mojo pri 117.000 km po?akal ob cesti z lu?ko za prenizek oljni pritisk. K sre?i sem se takoj po pri?igu lu?ke ustavil in Mazda je pre?ivela brez posledic. Cedilo je bilo popolnoma zama?eno...
Moj nasvet - preventivno preveri, kak?na je situacija. Teh nekaj 10? ni ni? v primerjavi z novim motorjem.
Potem si edini primer ki ga poznam za ta motor.
Po drugi strani pa zalostno ce mazda tega ni popravila.
ja to je pa ?tarter ja....si vozil v polnem de?ju preden si parkiral?
Vendar se tako obna?a tudi ko je premalo ?troma, daj priklopi vzporedno avto, in ga daj na kleme vsaj pol ure. Potem pa naj drugi avto zalavfa prvi, ti pa za njim
druga?e pa menjat ?tarter oz obnoviti krta?ke
tri ti dajo tam 1,2 bara dosti da se privle?e? nekam, so pa druga?e poceni za dokupovat. Isto je na motorju, to je za do servisa. Gume motorja so enakovredne avtu 2.5bara (manj?a prostornina sevede)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Caki a ni bila zavarovalbica?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani