Skoči na vsebino
Katero olje?
Napisano

Ja to je tudi dober predlog da se naredi 100 km. V kosu.jaz grem na AC.in gassss...pre?istijo Ventili..pa dobro kaj bo treba

?e delat za dobro Avta in motorja...za to EKOLOGIJO.. ?e pla?ujemo vi?jo ceno avtov ...zaradi tega..zoom zoom lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano

Ja..jaz gledam Mazdo..sem se navezal in mi je ok.ponavadi menjam na 5 do 6 let ko pote?e GARANCIJA..saj nekaj dobim za njo..pol pa Akcija...zoom zoom lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano

Ej...dobro napisano..samo pol kaj to ne kupit zato ker.....pol ekologija...jebemliga pa kaj potem kupit.???????ve?no vpra?anje ? ?e dela? kratke razdalje v km manj km letno??

Saj pri meni ni problem ?e je poraba liter ali 1.5lit.ve?..benz..glavno da je avto in motor ok ..ni problemov ve?jih.....zoom zoom lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poobla??eni serviser za Mazdo na Obali
Napisano

Seveda bi lahko peljal do DR.pelkota.Medvode saj Mazda ni ve? v GARANCIJA...komot.tudi na poob.servis Mazda kp bi lahko kak?en popust dobil...res so se tam menjali dol.ljudje ...???probaj...kontakt Simon Pelko 041 667 335..Medvode ..nas dober mehanik..zoom zoom lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Ej..Nejco imel isti problem na mazda5 2.0 benzin ..cela JEBA za dobit kopjo te L.sonda.prva zgornja.iskal tudi dr.pelko tudi v Nem?iji rabljeno ni?...sem moral dobavit Novo .NkG.l.sonda cena 280?..popust na Mazda kp 200?..prej je gorela non stop rumena lu?ka od motorja...poraba je nihala..bodi previden ..?e ne bo razprava ti bo non stop opozarjala ta Lu?ka.mogo?e se da zdaj dobit kopjo.pelko bo vedel ..to je blo pred 8leti..zoom zoom..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.