Skoči na vsebino
H 11 ?arnice
Napisano

te so res dobre, ampak meni so zdrzale 4 mesece

meni pa leto in pol :jupiii:

potem je pa ena ?la in nisem preveril za ziher, pa sem namesto H1 naro?il H11 in posledi?no jih imam ?e vedno v predalu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Zdejle tole berem, ko bi tud jaz rada avto tja peljala. :) No meni osebno ni bil v?e? ra?un. Pa ne cena ampak to, kako je bil spisal. ?isto prosto po pre?erno A4 list iz worda. To se mi res ne zdi profesionalno

Ta ''ra?un'' je bolj prijateljski, tut jst sm dans tazga dobil :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervno kolo
Napisano

sej guma se ne ''zatesni'', kolega je na MG-ju mel neke runflat falkence, samo to so nizkoprofilne gume, vsaj tiste so ble in ni? se ne zatesnijo, samo robovi so tko narjeni, da se ti ob prazni gumi zavihajo ?ez feltno in se vozi? ubistvu po robovih od gume, do prvega vulkanizerja in z minimalno brzino

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervno kolo
Napisano

Ja ravno 2x res nebi dvigoval pa vrtel, da bom 15'' dal zadi, na?eloma je fora samo, da manj?ega kolesa ne sme? dat na pogonsko kolo v takem primeru. Ampak bi raj pol vzel 16 colsko rezervo ane... Drga? pa tut v Galaxyu ni blo rezerve, samo tist sprej?ek bogi ti vr?ejo pod zic pa vozi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervno kolo
Napisano

Kak?na pa je neka realna cena za 15 col 5x114,3, jeklena, z gumo... Men moja 15 prakti?no ?ist ni? ne nuca, k sm 16 nabavu... ?tudiram, da bi jo kar prodal, ?e je vsaj kakih 50-60? vredn vse skup.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

hmmm zdej pa ?e jst sumim tole cev... men klima sicer hladi, tudi kabinski filter je bil menjan pred tremi meseci, ampak nastavljena na 20?C, rabi 10-15 minut, da rata znosno, pa ?e to zgolj pri vklopljenem notranjem kro?enju, preluftanem avtu in z jakostjo pihanja skoraj do fula <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnice H11
Napisano

sej re?e? policaju '' pa sej je ?arnca, sam da je led, kaj pa je kle problem? No, edin tele trakce sm dal gor, da jih kao hladi''. :zvizga:

jst mislm, da bi pr vsakmu palil ;)

zna pa bit problem, ?e zadeva ne funkcionira ?ist tko kot je kitajc napisu in dejansko slepijo nasprot voze?e,

jst tut ?e kr ?akam kako se bo pr teb obnesl :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUX oprema za M6
Napisano

Na?eloma ni vrtanja... odvisno kako/kje ?eli? met montirano.. v osnovi mora? samo zadaj v radio priklopit kabel. Je pa res, da pri dolo?enih modelih mora? nekaj spajkat... Jaz ga bom zmontiral kar v sovoznikov predal. Jih pa dobi? tudi za 40-50?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Pa sej dejansko piha mrzlo, samo pomoje bi moral vseen hitrej ohladit ob pravilni uporabi itd... Vem, da na Galaxyu sem mel isti problem, pa ni bla prazna, pa so mi jo vseen dofilal in je blo res 100x bolj?. Je pa reku majstr, da tut ko jo ma? ?e 40% notr, deluje ?e ob?utno slab?. :ne vem: Zdej je v Galaxyu 1 leto od tega, prbli?no in ?e zmer deluje bp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.