Tudi mene zanima nekaj v zvezi z lu?mi. Ali bi pisale na mojo 2003 ?estico tiste novej?e, sklepam da od facelift, ki imajo znotraj ?rno obarvano plastiko?
js sm jih menjal pred malo ve? kot mesecem dni, pa sem dal brembo plo??ice in mi tut cvili, ko se ?e skoraj ustavim in bremzo samo ?e rahlo ti??im... grozno mote?e res...
Zdejle tole berem, ko bi tud jaz rada avto tja peljala. No meni osebno ni bil v?e? ra?un. Pa ne cena ampak to, kako je bil spisal. ?isto prosto po pre?erno A4 list iz worda. To se mi res ne zdi profesionalno
Ta ''ra?un'' je bolj prijateljski, tut jst sm dans tazga dobil
sej guma se ne ''zatesni'', kolega je na MG-ju mel neke runflat falkence, samo to so nizkoprofilne gume, vsaj tiste so ble in ni? se ne zatesnijo, samo robovi so tko narjeni, da se ti ob prazni gumi zavihajo ?ez feltno in se vozi? ubistvu po robovih od gume, do prvega vulkanizerja in z minimalno brzino
Ja ravno 2x res nebi dvigoval pa vrtel, da bom 15'' dal zadi, na?eloma je fora samo, da manj?ega kolesa ne sme? dat na pogonsko kolo v takem primeru. Ampak bi raj pol vzel 16 colsko rezervo ane... Drga? pa tut v Galaxyu ni blo rezerve, samo tist sprej?ek bogi ti vr?ejo pod zic pa vozi
Kak?na pa je neka realna cena za 15 col 5x114,3, jeklena, z gumo... Men moja 15 prakti?no ?ist ni? ne nuca, k sm 16 nabavu... ?tudiram, da bi jo kar prodal, ?e je vsaj kakih 50-60? vredn vse skup.
hmmm zdej pa ?e jst sumim tole cev... men klima sicer hladi, tudi kabinski filter je bil menjan pred tremi meseci, ampak nastavljena na 20?C, rabi 10-15 minut, da rata znosno, pa ?e to zgolj pri vklopljenem notranjem kro?enju, preluftanem avtu in z jakostjo pihanja skoraj do fula
Na?eloma ni vrtanja... odvisno kako/kje ?eli? met montirano.. v osnovi mora? samo zadaj v radio priklopit kabel. Je pa res, da pri dolo?enih modelih mora? nekaj spajkat... Jaz ga bom zmontiral kar v sovoznikov predal. Jih pa dobi? tudi za 40-50?
Pa sej dejansko piha mrzlo, samo pomoje bi moral vseen hitrej ohladit ob pravilni uporabi itd... Vem, da na Galaxyu sem mel isti problem, pa ni bla prazna, pa so mi jo vseen dofilal in je blo res 100x bolj?. Je pa reku majstr, da tut ko jo ma? ?e 40% notr, deluje ?e ob?utno slab?. :ne vem: Zdej je v Galaxyu 1 leto od tega, prbli?no in ?e zmer deluje bp.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi mene zanima nekaj v zvezi z lu?mi. Ali bi pisale na mojo 2003 ?estico tiste novej?e, sklepam da od facelift, ki imajo znotraj ?rno obarvano plastiko?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani