Tudi pri moji traja kak obrat ve? ko je topel motor. Se pozna razlika, ampak ne vedno. Potrese pa takrat res precej bolj kot ?e v?ge? mrzlega.Pomoje je sw problem.
Ni fora v kartici. Danes zjutraj je bil spet 'stuck at logo'. Ni pa popolni freeze, Fora je, da moram po?akat ene par minut, potem se zbudi nalo?i in zadeva ?pila. Kot da bi bil tako po?asen, da se boot namesto 20 sekund izvaja 5 minut.
Lahko da je kaj na tem, ker v?asih se ko predvaja MP3je zgodi, da ko izberem recimo nastavitve, ali kakr?nokoli komando, zmrzne za par sekund, potem gre predvajanje spet dalje. Neki ga ba?e o?itno.
Bom probal. Eno imam ?e ven, bom ?e drugo. Mislim da nekaj muske je na disku. Sem ?e mislil, da je vro?ina problem (kak slab lot ali kej) al pa ventilator fu?, pa se je danes zjutraj ob prvem v?igu avta ravno tako usulo.
Pri meni sta mislim da 2 delala menjavo komplet zavor v dobri uri, mogo?e malo ve?,1:20 nekje. Pomoje je ?isto realno da en dela 2 uri in ?e kaj zraven.
Ja, tako sem pri prvi ?estici naredil tudi jaz, oz. sva skupaj z Juresom. Zdej, ?e pa avto dela optimalno je pa druga zgodba. Jaz sem takrat kupil rabljen injektor, z drugo kodo, pa na?eloma bi moral to narediti. Ampak nisem, pa je delalo ja.
Samo saj pravim, kako optimalno pa ne vem. Te kode o?itno nekemu namenu najbr? slu?ijo
Treba jih je vnesti, to stori? lahko tudi sam v Forscanu.
Pozdravljeni,
Na moji Mazdi 6 2.0 89kW letnik 2004, je dal moj mehanik obnovit injektorje. Sedaj pa me zanima a je res, da se sami nastavijo(kot mi je on rekel) ali je potrebno vnesti nove kalibracijske kode? Namre? pri nizkih obratih in obremenitvi sli?im da tol?ejo.
No torej na mazdi 6 se je pojavil prvi manj?i problem.
Mazda 6,2013,revolution oprema....pred nekaj dnevi sem opazil da akustika ne dela kot je;danes je bilo ugotovljeno da zvo?nik v desnih vratih malo hre??i. Mojster za avtoradie mi je povedal da je ali strgana membrana ali kaj drugega.Tovarni?ka garancija je mimo;imam podalj?ano Cargarantie kjer pa sem prebral da akustika ne gre v garancijo.Pravi da naj rihtajo zadevo na servisu...gre za BOSE ozvo?enje;je imel kdo podobne te?ave?Base sem zmanj?al,zvok delno dal na levo stran,zadeva je bolj?a bi jo pa vseeno rad odpravil....
Lp jani
Spredaj daj nova zvo?nika, bo vsaj igralo. Pa ?e cele bogatije ne bo? dal za to
Tako je ja. Regeneracija se ti bo izvedla vedno, ne glede na to ali si na ac ali pa v mestu. Samo v dolo?enih primerih dalj ?asa traja. Tako da ni bojazni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Veriga?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani