@Boss, ne pomoje je bil samo luft, po?eno mislim da ni bilo ni?. Lahko bi se vozil dalje, samo priznam da sem mal picajzla pri dolo?enih stvareh oz. me take stvari zelo motijo :-)
@Robert, jaz sem to spravil ?e pod garancijo oz. so spravili pod podalj?ano menda. Nisem se potem preve? s tem ubadal. Sicer je pa ena roka par 100?..original.
Opazil sem ,da nekaj tol?e po res zje**** cesti, ko je recimo ve? lukenj zaporedoma, ali pa kaka taka kratka, globoka luknja. Takrat sem sli?al, neko butanje, tega prej seveda ni bilo.
Poseg pa mislim da je kar hiter, je pa potrebno po posegu opraviti ?e optiko podvozja.
Zanimivo, pri meni je isto. Najve?krat pa se sli?i, ko zapeljem na dvori??e, kjer se cesta spusti in zavijem desno po klancu navzdol. Sicer ?e grem po?asi se ne sli?i, Sem imel manj kot mesec nazaj tehni?nega, pa niso n? rekl, da bi blo karkol sli?at. Je pa letnik 2009.
Nekaj podobnega imam jaz na moji. Ravno danes je na servisu zaradi tega, kjer upam da kaj najdejo. So ?e 2x gledali pa ni bilo ni? videti. Se pa sli?i tudi ropot na slab?i cesti, ko se prav sli?i ko nekaj nekam tol?e.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A mpak pok, rahel pok, ornk da useka, al kaj drugega?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani