Kako vem, simpl. V?gem avto, v?gem webasto, in poslu?am.. ?e ne sli?i? pa haubo odpre? pa je ?e bi pumpa ?la pomoje sploh webasto v?gal ne bi, tko da minutko dela.No pomoje no. Sicer bom pa probal, ?e da? roko na pumpo vidi? a dela al ne.
Ja, prejle sem mogel na hitro. Ja, enkrat poleti se mi zdi da sem preverjal oz spomladi, sem videl tak flek dol po ohi?ju webasta. Ampak potem je to izginilo, tudi danes ni ni (no razen ?e je premalo hladilne) Je pa jajc, k se kej dost ne vidi, kje bi kapljalo, ker te?ko pride? zraven.
Tako da sumim da nekje kaplja ja, ker ?ez poletje pod minimum ni nikoli padla, od enega do drugega servsia jo je malce pobralo, lahko da je ?e takrat kje pu??alo. No septembra so mi v BTCju nalili polno, danes je pa pod minimumom.
Jutri morm kupit ta famozni FL22, ne vem pa ?e bom to kje v Kranju dobil, kolikor gledam po netu te zelene skoraj da ni. Kak euroton mogo?e?
Naslednji korak bi bilo pa fino odkriti vzrok. ?e slu?ajno kje hladilni sistem ne pu??a, ker imam ?e garancijo do sredine Marca.
O?ivljam temo, opa?am da ko webasto po kaki minutki ugasne potem dela ?e v?gem motor. Torej akumulator je nov, to sem ?rtal. Kaj ?e ostane? Sumim nekaj nekje na dovodu goriva. Je mo?no da pumpa za gorivo sra?ka?
I am new in this forum and i need some help about some sound on my Mazda, i have Mpv 2.0 EXCLUSIVE.
The sound its come from the machine when I turn on the keys to start the car, and its not all the time, just maybe few times when I drive it. I go to mechanic but he dont know anything about that. I have some friends they say to me the forum Mazda from Slovenia are the best about all information.
Naj bi se. Ja izlo?i po?asi kak faktor, recimo akumulator, je ?e dovolj juica notri? Recimo ob pri?ganem avtu tudi ne dela?
Potem, ?e je kaj na dotoku goriva.
Potem, ko pri?ge?, ?e gre? ven poslu?at, a se sploh za?ene webasto procedura? Lahko da je zalokan. Najprej ponavadi ventilator, potem za?ne po?asi z gorenjem naprej..itd
Dodatno je imela, delne leder zice, GTA maska, GTA ?tevci, pragovi, za 17" felge nisem ziher, ALU stopalke..
Sicer pa v ?lanku pi?e:
"Razli?ica mirai na 17-pal?nih plati??ih ima bolj izzivalno oblikovane odbija?e z vgrajenimi meglenkami, spremenjena je maska. ?portnost v notranjosti poudarjajo kovinske stopalke, usnjen volan s prestavno ro?ico in vzvodom ro?ne zavore ter usnjeno obrobljeni sede?i."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako vem, simpl. V?gem avto, v?gem webasto, in poslu?am.. ?e ne sli?i? pa haubo odpre? pa je
?e bi pumpa ?la pomoje sploh webasto v?gal ne bi, tko da minutko dela.No pomoje no. Sicer bom pa probal, ?e da? roko na pumpo vidi? a dela al ne.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani